Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 April 2013

Logo Terkini Barisan Nasional

Bhai/DeeDee sekalian.... sekarang nih zaman millenium.... zaman moden... zaman digital... zaman internet.... zaman teknologi..... zaman dimana semuanya guna sistem metrik.... walaupun sistem imperial masih jugak digunakan sebagai akademik (cuma disesetengah negara sahaja digunakan secara undang-undang)...

Jadi... penggunaan KATI @ DACING sudah tidak releven... sebab banyak unsur menipu padanya... mudah sangat peniaga menipu sukatan dan timbangan.... jadi memang wajarlah DACING ini ditukarkan.. tambah pulak dengan implementasi sistem metrik...

Susah la nak jumpa timbang KATI @ DACING nih... banyak mengarut jer pakai benda nih... so... aper tunggu lagi.... berubahlah..... ubahlah.... jangan ketinggalan dan diperbodohkan oleh golongan kapitalis dan bangsat nih .... cukup lah selama 56 tahun guna timbang KATI @ DACING nih.... buang semuanyer.... campakkan ketepi... jangan memalukan negara Malaysia yang nak jadi negara maju nih....

Berubahlah.... Ubahlah.... Ini Kali lah....


Jangan buat malu anak cucu..... hahahaha

10 comments:

  1. Gua sokong...
    Bila bapa transformasi nak buat...

    ReplyDelete
  2. Bhai,cuba ko tgk link FB ni.. betul ke? atau rekaan semata-mata?

    https://www.facebook.com/photo.php?v=10200358209589115

    ReplyDelete
  3. Bhai cuba ko tgk link FB ni. betul ke video tu? atau rekaan semata-mata?


    https://www.facebook.com/photo.php?v=10200358209589115

    ReplyDelete
  4. Bhai, lu dah bagi satu undi pada BN la. kakakaaa. Lu pangkah BN lorrr.

    ReplyDelete
  5. bhai,

    pakai system barter, boleh? lebih ikhlas rasanya.

    ReplyDelete
  6. bila lu taruk gambar iklan ni,siap dgn X sekali,kompom lu umno dlm selimut kami...kah kah kah...

    ReplyDelete
  7. kalau betul tukar logo.... bule jgakla pangkah digital scale tu huhuuhuhuh

    ReplyDelete
  8. Bhai/DeeDee sekalian...

    Hahaha.... gua ingat lu orang tarak perasan... hahaha... gua la cybertrooper UMNO/BN.... hahaha....

    Cam siot jer kan... hahahaha

    UNDILAH BN jika lu orang sokong Hadi Awang jadi PM...

    hehehehe
    (ayat sarkastik dari gua)

    ReplyDelete
  9. Anonymous takder telor said...

    Bhai cuba ko tgk link FB ni. betul ke video tu? atau rekaan semata-mata?


    https://www.facebook.com/photo.php?v=10200358209589115


    woit.... jangan nak melawak la. hak rizab melayu banyak habis masa umno perintah malaysia. hak ni perjelaskan dulu nooo.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja