Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 April 2013

GE13 Voter Sentiment Ratio (24th April) Report

Bhai... seperti yang dijanjikan semalam ... nih gua publishkan laporan VSR (Voter Sentiment Ratio) harian untuk 24 April 2013 ..... Ader banyak peningkatan pada hari ini dipihak Pakatan Rakyat.... rasanyer disebabkan iklan bodoh BN yang menampakkan kebangangan tahap dewa .. dan jugak insiden letupan bom (mercun) yang berlaku di Pulau Pinang.....

Okeh... gua takmo nak elaborate lebih... lu orang cek sendiri la aper penyebab peningkatan sentimen pengundi terhadap Pakatan Rakyat berbanding semalam punya laporan... oh yer... VSR nih adalah hasil laporan dari 8 pagi sampai 8 malam sahaja........

(c) 2013 Agency

5 comments:

  1. bhai,

    dalam tempoh 24 jam je graf tu tukar cm tu? walawei!! kalau BSKL nye graf cm ni, mati keras la pemain saham...sakit jantung wei!! kahkahkah

    24jam je cm ni, kalau 15 hari???

    ReplyDelete
  2. bhai C++,
    mengikut firasat gua la an... PKR boleh menang tp ada 3 pekara yg boleh menjahanam kan PKR
    1.)buat benda bodoh and setemen bangang
    2.)tidak bertolak ansur
    3.)chengey

    3pekara ni lah yg depa ptt ubah demi rakyat marhen.

    gua sebagai pengundi atas pagar ni mengharap PKR menang dan BN kalah teruk,ada baiknye BN kalah,supaya akn dtg depa xbuat benda tolol.

    -penjejak-

    ReplyDelete
  3. Bhai Anonymous...
    Hahaha... nih kira stendet nih... pernah masa PRK Sibu... turun naik dier setiap dua tiga jam.... giler aaa...

    Bhai Penjejak..
    Gua stuju ngan point lu tue... tiga-tiga point tue la yang slalu kasi BN menang.... hampeh kan...

    ReplyDelete
  4. Bhai c++ ,
    survey ni mengunakan elektronik @ polls?

    kalo PKR menang , gua harap agency lu (boss) train lu org setaraf dgn mossad,bia depa tau apa ada dgn islam , supaya dunia hormat padA islam.

    bila nk kua kan lg? gua asyik F5 je page lu ni..

    -penjejak-

    ReplyDelete
  5. Isk tak tahu nak kata apa.. rasanya lama dah masuk politik tapi masih juga melayan perangkap bodo BN..

    MUDAH snagat terperangkap dengan permainan BN..

    Hadi, Karpal, Haron Din ni Agen BN ke?

    korang tak setuju hudud ke calon ke apa.. bawak la bincang dalam pakatan.. ni suka-suka melayan sentimen luar yang bukan-bukan..

    menyampah tul aku..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja