Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 April 2013

Nasharuddin Mat Isa Lari Menyorok

Bhai..... Ader lu dengar mana-mana media dapat amik komen dari Nasharuddin Mat Isa? ..... Takkan kot media perdana tak dapat cari dier... kalu lu ader kenal mana-mana media... macam Nicky Minaq Jinggo ker... mintak suruh diorang temuramah skit Nasharuddin Mat Isa pasai peluang dier yang takder untuk dijadikan calon oleh BN.... Takkan la Nasharuddin Mat Isa lari menyorok kot takut ditemuramah oleh wartawan....

Kredit Gambar : MOLE
Hehehe... setahu gua aaa... PAS confirm takkan calonkan Nasharuddin Mat Isa nih sebagai calon PRU13... Ini memang gua confim... tapi tak tau la kalu Hadi Awang dan pimpinan PAS yang ramai geng UG tue kapla ader senget skit dan bagi peluang Nasharuddin Mat Isa bertanding jadi calon PRU13... patutnya takder la peluang... hahaha

Aper pon... mesti dier sedang sedih.... mesti dier rasa terpedaya... mesti dier rasa ralat.... pasai tak dicalonkan sebagai calon PRU13 atas tiket "Calon Rakan BN" macam Zulkifli Nordin..... hahaha... tapi takper... dier bukan keseorangan... member kamcheng dier si Hassan Ali tue pon takder nama dalam list calon PRU13 BN....

At least... boleh la diorang duduk buat satu bulatan dengan Ibrahim Ali dan geng-geng Katak yang melompat dulu tue.... bermuhasabah... hahaha... tak pon sesama mereka keluar kat media dan umumkan akan jadi calon BEBAS.... hahahaha...

Gua cukup kesian kat Nasharuddin Mat Isa nih... sebab dier tak dapat bertanding... tapi ketua geng UG dapat plak kerusi selamat bertanding diperingkat Parlimen dan DUN.... hehehe... Macam mana la Nasharuddin Mat Isa nih nak dilantik jadi Menteri Kabinet selepas PRU13 nanti.... kalu ikut mimpi dier... memang dier ader peluang jadi Menteri Kabinet Kerajaan Campuran selepas PRU13 nanti biler geng UG mula belot.... hahaha

Tapi la nih.... kesian... maybe la mungkin berpeluang jadi Menteri ikut saluran SENATOR.... hahaha... macam Hassan Ali la nanti..... hahahaha

5 comments:

  1. Salam C++

    Yong terbaca dalam blog pencacai Hassan Ali akan dilantik jadi senator kalau BN menang!

    Maaf le, Yong tak catat lak nama blog tu...

    ReplyDelete
  2. DeeDee Yong...

    Citer tentang tue member gua dari agensi lain ader story tadi... pasai tue la gua tuliskan artikel nih... hehehe

    ReplyDelete
  3. Nasaruddin ni Agent yang failed

    ReplyDelete
  4. bila dah jadi senator, baru ada kapital nak buat drama tajuk 'bible kuasa solar'! kahkahkah

    ReplyDelete
  5. Bhai/DeeDee Anonymous...
    Hahaha.... sudah failed la yer... hahaha

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Oooo... yer tak yer jugak... hahaha.. baru la ader modal... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja