Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 April 2013

Gua Sokong PapaGomo Bertanding PRU13

Bhai.... Gua menyokong penuh usaha-usaha yang sedang dibuat untuk memberikan peluang kepada PapaGomo @ PapaTulur bertanding dalam PRU13 kali ini melawan Anwar Ibrahim dimana-mana kerusi Parlimen yang akan ditandingi oleh Anwar Ibrahim.

Bukan setakat sokongan moral... Tapi kalu gua ader bajet lebih... Gua akan bantu dari segi sokongan material... Janganlah PapaGomo susah hati untuk bertanding... Rasanya bukan setakat gua akan membantu... tapi ramai lagi yang akan membantu...

Tambah lagi kalu PapaGomo @ PapaTulur bersedia untuk turun sama berkempen dipentas-pentas ceramah... Gua pasti bantu...

Cumanya satu jer la... PapaGomo nak pakai nama aper aaa untuk diletakkan pada kertas pencalonan itu nanti ... Takkan nak letak nama Wan Muhammad Azri Bin Wan Deris kot.... Karang kalu letak nama tue... Kantoi plak dengan berpuluh saman yang sedang menangi untuk dikemukakan...

Kena cari nama dan identiti lain la plak... Pergh.. Payah gak tue... Tapi rasanya mudah jer kalu SPR dan JPN dapat bekerjasama... Kicik punya hal.... Bangla, Indon dan Myanmar pon boleh jadi warganegara dan dapat identiti Malaysia.... Hahaha... Aper ader hal kat PapaGomo @ PapaTulur... Hahaha

Cuma satu jer la masalah... Yang ini payah gak nak buat... Memang payah... Kalu dapat buat pon kosnya agak tinggi... Hahahaha...

Masalah tue aderlah berkenaan dengan bab muka... Takkan la PapaGomo @ PapaTulur nak pakai muka Wan Muhammad Azri Bin Wan Deris kot... Ayoyo... Kalu pakai muka tue... Kantoi la nanti... Lagi banyak saman akan masuk... Ayoyo.... Hahaha...

Takkan nak pinjam muka Agbimuddin Kiram kot... Hahaha... Ataupon takkan nak pinjam muka Ahmad Maslan kot.... Hahahaha .... Nanti kalo pinjam muka Ahmad Maslan... Bini Ahmad Maslan mesti keliru punya.... Errrr... Takkan la lu nak pinjam muka blogger Azmi APA yang lu tumbuk dulu tue... Hahaha... Confirm dier takkan kasi punya.... Hahaha

Nak pinjam muka Tom Cruise atau Brad Pitt plak nampak macam tak relevan... Nak pinjam muka Tupac Amaru pon tabley... Snoop Dog pon takkan bagi pinjam muka dier... Hahaha... Nicholas Cage pon takkan kasi pinjam muka dier.... Hahahaha...

Hahaha... Itu macam kantoi la PapaGomo @ PapaTulur.... Identiti boleh ubah... Tapi bab muka camana... Muka kalu ader iras dengan Wan Muhammad Azri Bin Wan Deris camana aaaaa.... Hahaha

Macam mana lu nak bertanding nih... Belum bertanding pon sudah banyak saman menunggu.... Hahaha.... Kantoi Lantoi.... Hahaha... Tak gitue Azmi APA... eeeerrr... gua baru nak belajar dewasa nih bhai..... Hahahaha

Jangan mare....

5 comments:

  1. paling susah nak pinjam muka ahmad maslan, tang dahi paling susah nak tiru.sekian.

    ReplyDelete
  2. Pinjam muka doraemon je lah...

    ReplyDelete
  3. berani ugut2 je.. :)
    maner video tak keluar pun..

    Ala bukan susah pun nak trace kan skmm ada cybersecurity ada..

    Ada polis report leh je dapatkan log track etc. Kalau polis nak buat ler.. kalau polis pun member tu lain cerita la..

    ReplyDelete
  4. Kpd Tuan admin sila letakan tarikh pada setiap posting yg Tuan buat sebab susah nak tahu posting bila jika tiada tarikh. Maklumlah saya peminat blog Tuan tetapi selalu tertinggal kerana tidak tahu posting ini baru atau dah baca ke belum. Sekian terimakasih, teruskan berjuang............Allahhuakbar.

    ReplyDelete
  5. Bhai/DeeDee Anonymous...
    Hahaha... tang kapla jugak lu tunjal... hahaha

    Bhai Waris...
    Lu cakap tentang Isa Doraemon kat Nogori Semilan tue ker??

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Tue la pasai... video penuh pon tarak kuar... aper daa...

    Bhai AbuAmir..
    InsyaAllah... sori aaa.... hehehe

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja