Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 April 2013

Rayuan Rakyat Kepada Hadi Awang

Bhai.... gua cukup terharu dengan komen seorang pengunjung di blog gua nih... sori.. gua tak tau dier nih lelaki ker.. perempuan ker.. atau khunsa ker... tapi itu semua pada gua takder maknanyer... Yang ader makna aderlah rayuan yang dier tuliskan nih... lu orang baca aaa dengan hati yang terbuka ... jangan jadi jumud dan bangang macam ader satu puak tue.... hahaha


So... gua harap aaa... akan ader yang boleh tolong sampaikan benda nih kat Hadi Awang.... dan gua berharap jugak yang Hadi Awang dah dapat sediakan jawapan dan alasan serta bukti terbaek untuk menjawab cabaran "48 Jam Untuk Hadi Awang" yang akan tamat pada pukul 12 tengah malam hari Sabtu malam Ahad.

Sila baca jugak luahan hati rakyat bukan sosialis yang diutarakan kat laman blog nih...

Amacam Hadi Awang.... ader boleh paham ka rayuan rakyat kepada Hadi Awang nih???

4 comments:

  1. bro cipan ,

    kita kena la ada balensing kiri kanan dlm politik, sekarang org nk tukar BN dlm masa yg sama ada yg xsuka pkr,dap,pas. mesti ada PSM,PBM,PDRM kalo ado la parti politik. tah tah dorang pon takut juga.sb tu xnk bg..VSR lu mcm sama dengan thailand punya jer.masok berita thailand bro.. lu gn agensi thailand mmg nk kondem jibby ker?keh khe khe

    -penjejak-

    ReplyDelete
  2. Salam C++

    Tak tau kenapa dekat PRU13 ni jadi begini. Ungkit sana sini. Konon dulu aku bantunko. Sekarang nko kena bantu aku. Bunyi macam mentaliti ameno jer.

    ReplyDelete
  3. Sebenornya TGHH yg lembab, poyo... dia hanya nampak hat dia saja dulu. Kerusi lain dia lehe, bior benda ni jadi 1 isu, masalah. Dia bukan astute politician..yes dia ada magic..tapi tak bagus bacaan, strategi politik dia berbanding TGNA.. UStaz Dato' Haron Din pun masih ngong bab ni. Hudud KIV ler.. bo layan media tanya hal hudud ni on eve of coming GE13.

    Kalo TGHH ni cerdik bacaan politik tentunya awei awei dia dah setuju tetapkan calon kerusi yang PR leh menang, PAS awei awei lagi kena beralah biar PKR, atau, PSM atau even kalau ada parti komunis sedunia bertanding 1 by 1 vs UmNO-BN ALONE.

    PAS hanya perlu concentrate kat tempat traditionally they always win or they lose, memanjang. Jangan la nampak PAS ni hakap sangat, semua nak sapu ke dia..siot la Presiden.

    ReplyDelete
  4. Bhai Penjejak...
    Yup... kena ader balensing... baru la stabil.... gua stuju..

    DeeDee Yong...
    Ader orang kasi analogi kat gua itu hari.. "pakai baju BN... tapi minum air mineral PAS" .... hahaha

    Bhai Hanz...
    Susah bhai... diorang kalu boleh semua kawasan diorang nak cover.. nak bertanding... macam dalam kes kat Ganu nih.... hadap sangat la diorang nak bertanding semua...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja