Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 April 2013

Siapa Yang Perlu Dihantar? Rosmah atau Mahathir?

Bhai.... ini ader satu persoalan yang sedang bermain di minda gua.... err.. dalam banyak-banyak orang lar.... siapa agaknyer yang patut kita hantar meneroka angkasa lepas dan terus ke Planet Marikh untuk menetap disana.... Siapa agaknyer yang paling sesuai untuk mewakili Malaysia...



Aderkah "first lady of Malaysia" si Rosmah Mansor lebih layak..... ataupon negarawan terulung Malaysia iaitu Mahathir Mohamed lebih layak... pergh.. susah betul la nak buat pilihan nih...

Patut kiter buat undian aaaa... siapa yang lebih layak diantara keduanya... hahaha.... amacam... ader stuju..... atau pon kiter hantar kedua-dua skali ke Planet Marikh sebagai mewakili Malaysia.... pergh... nama diorang akan kekal dalam buku sejarah Malaysia dan dunia....

Hebat.... kalu Mahathir Mohamed pergi.. boleh la kiter lantik dier jadi Polis Angkasa Gaban.... Kalu Rosmah Mansor plak... err... kiter nak lantik dier jadi aper aaaaa.... takkan Ultraman kot.... hahaha.....

3 comments:

  1. Hadi Awang pun boleh dipertimbangkan sbg calon ke sana, dah dekat dgn bulan sbg simbol parti tu haahaaa....

    ReplyDelete
  2. hahahaha...terbaiklah.. aku sokong. hahahahahaa

    ReplyDelete
  3. Kak rosmah akan jadi invisble women

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja