Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 April 2013

Ayoyo Sudah Lagi Panas

Bhai..... Ayoyo.. sudah lagi panas lar.... hahaha.... rupanyer citer pasai pejabat PAS yang tak bukak tue sudah sampai kat Majlis Kepimpinan Pakatan Rakyat.... humangaih.... relaks lar... gua cuma peringatkan jer... jangan la sampai mau cari saper gua... mau belasah gua... mau kasi marah sama gua... relaks aaa...

Biler gua tembak PAS... bukan bermakna PKR dan DAP terlepas dari tembakan gua... cuma kat area gua nih DAP takder tara mana... Lain kalu gua balik Perak... gua balik kawasan mengundi gua di Tualang Sekah... itu kawasan DAP..... hahaha boleh la gua pantau diorang buat kerja ker idak...

Tapi... takper... tadi gua ader nampak pejabat PAS kawasan Kemanan nih dah beroperasi... bagoosh la.... elok sangat la tue... dan banner yang ader muka Hanafiah Mat pon dah bercambah kat seluruh Kemaman nih....  bagus la.... cuma sebaiknyer guna la gambar Hanafiah Mat beramah mesra dengan orang ramai...

Kalu nak gambar dier... gua ader... tapi takder la banyak... hahaha... tapi semua gambar ekslusif Hanafiah Mat bermesra dengan rakyat... para pengundi... Kalu gunakan gambar camnie lagi orang akan respek.... Sebab UMNO/BN memang guna gambar macam nih... Tarak percaya kalu boleh semak sendiri aaa ... Mata bukak luas-luas perhati sana sini...

Jangan la guna gambar sengsorang camtue jer... tak berapa berseri aaa.... hahaha.... Kureng ngam...

P/S : Dengar citer En Hisham Ketua Pemuda UMNO Kemaman (dier nih member gua) bakal dicalonkan untuk kerusi DUN Chukai.... ntah la.... gua tengok dulu.... nanti ader masa gua komen.... Oh yer... satu yang gua respek kat Hisham nih... dier memang mudah mesra dan amik berat kat sesapa pon... tak mengira parti.... yang itu gua salut...



2 comments:

  1. betul2. cara terbaru promote sekarang, mesti dgn rakyat. baru nampak mesra alam di era GE13. hahaha

    admin BANkami

    ReplyDelete
  2. hahaha nama lu sudah naik bhai! caya lah. pesal bukan lu jadi calon terus? hahaha

    tu la, gua dah cakap, dorang ni cepat panas bontot, org ikhlas nak nasihat pun tak buleh.. tapi kalau lu jadi punca org atas sudah warning org bawah suruh buat kerja dan bilik gerakan sudah berfungsi, itu sudah bagosss! kasi kipas lagi bhai, api biar besar, kasi marak jadi unggun api! PRU sudah dekat, ini time la mau kasi all out...

    err bhai, gua rasa lu leh claim gaji or komisyen kat majlis kepimpinan PR sebab dorang petik nama lu, baru yang lain terhegeh2 tunjuk rajin! kahkahkah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja