Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 April 2013

Berita Sensasi Untuk PR

Bhai... Gua dapat maklumat tadi tentang bagaimana BN akan mengekalkan kuasa walaupun dengan sentimen rakyat nampaknya menyebelahi PR...

Gua ditunjukkan satu set data yang memaparkan satu strategi SPR dalam memastikan PR masih jugak mendapat undi yang besar tetapi kemenangan berpihak kepada BN... Semua ini dapat dilakukan sekiranya peratusan yang keluar mengundi adalah kurang dari 85%...

Kali ini mereka tidak akan menggunakan pengundi hantu bagi sesetengah kawasan tetapi dengan menggunakan stok kertas undi daripada undi awal yang telah pon dibuat beberapa hairi sebelumya..

Macam mana yang akan dibuat masih lagi misteri kerana informer gua belum diarahkan berbuat seperti yang dirancangkan secara rapi oleh SPR...

Aper pon... Gua tak kata SPR menipu dalam PRU13 kali nih... Cuma magik dier akan ketara dibeberapa kerusi Parlimen yang kurang panas... Dengan ini syak wasangka dapat dipastikan tidak menjadi isu...

Aper pon... Jangan terkejut jika PR akan dapat pertambahan undi kali ini dengan nilai yang besar... Tetapi still kalah dengan BN sekitar beberapa ratus undi... Undi majoriti kali nih tidak la banyak mana... Paling tinggi pon dijangkakan oleh SPR (informer gua bagitau) undi majoriti aderlah sekitar 2500 undi bagi kerusi Parlimen..

BN tak berapa nak kejar sangat DUN kecuali untuk 3 negeri nih... Pulau Pinang, Selangor dan Johor... Selain dari itu semua BN tak berapa nak kisah... sebab kalu BN menang semua negeri pon... tapi tak menang Persekutuan... memang masak la BN.... hahaha

Ciao...

2 comments:

  1. bhai,

    kalau begini jangkaan lu, gua pulak menjangka jalanraya akan terbalik selepas rakyat ditipu dalam pilihanraya!

    well, if someone can't find any real solutions within these few days, please expect the unexpected (or expected?) the worse is still yet to come, no?

    enuff is enuff.

    ReplyDelete
  2. Bhai
    macamana nak counter attack spr ni?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja