Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 May 2013

GE13 Voter Sentiment Ratio (30th April) - Report

Bhai.... Rupanyer sentimen pengundi sudah bertukar... maybe disebabkan beberapa isu yang seperti ader ahli PR yang keluar parti dan join BN... dan mungkin juga timbunan wang ringgit serta imbuhan lain telah mula masuk ketangan para pengundi.. Jadi jangan terkujat biler tengok Voter Sentimen Ratio (VSR) hari nih berubah mendadak .. okeh..

Gua dengar disana sini... duit sudah turun macam hujan.... dari duit yang kaler merah sampailah kepada yang warna purple..... hehehe.... banyak tue..... kalu stakat stok rokok... gua ader tanyer member yang kerja dengan Cigarette Importer and Distributor yang jual produk DUNHILL tue... diorang cakap sales kali nih melambung giler... banyak orang tapau rokok berkarton karton.... pergh.... bagoosh...

Piliharaya memang nak bagi bisnes berkembang.... hahaha...

Aper pon.. seperti biasa... kalu nak semak Voter Sentimen Ratio (VSR) semalam.... boleh semak VSR kat sini aaaa.... hahaha ...

(c) 2013 - Agency

2 comments:

  1. Bro Cipan ++ ,
    Boss , memang betul sales rokok increase dekat BAT petaling tuh ,lu tau tak kt kawasan gua,dorang ada provide rokok dunhill + air + duit minyak , gua sapu jer ,budak-budak masalah yang banyak membantu jentera BN ni bro,kalau lu nak tau an ..adun dana ciput + disonglap oleh orang2 tertentu , gua yg bekerja keras ni dapat ciput .. hampeh .. tapi parlimen putrajaya , sekali pacak bendera dapat RM50++ bro + dapat rokok + air + makan buffet + buku komik MERAH .. wakakaka , tapi gua kena tahan telinga dek kena basuh kaw kaw ... hampeh tol , tapi yg penting sabtu ni final .. gua dapat 600 total semua dari start pacak bendera sampai akhir ni..

    -Penjejak-

    ReplyDelete
  2. wah lumayan siap rokok free
    huhu mcam kenduri kendara juga yea

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja