Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 May 2013

Siapa Sebenarnya Azhar Bin Sulaiman?

Bhai.... Gua nak tanya lu orang lar.... Inche Azhar Bin Sulaiman tue siapa? Orang maner? Dier tue calon PRU13 kerusi DUN maner? Kalau bukan DUN... dier bertanding ker kerusi Parlimen?

Kalu dier tue bukan calon PRU13.... hahaha..... diam-diam sajer la... jangan kasi susahkan PDRM ... dah cukup banyak dah laporan polis yang dibuat oleh ramai orang... Ibrahim Ali jer ader beratus laporan Polis.... Tian Chua dan Ahmad Sabu pon ader beratus laporan Polis...

Hahaha... jadi... kalu bukan calon PRU13... tak kisah la calon bebas ker mender ker.... tak payah la nak tumpang semangkuk dalam senario PRU13.... hahaha... tak payah la nak tumpang glamer.... tak payah la nak sensasikan mender... Kalu nak sensasi gak... sila lah Inche Azhar Bin Sulaiman calling-calling Nas Ahmad... mintak dier buat sisi terjah masuk dalam rancangan MELODI..... hahaha

So... ader paham ka Inche Azhar Bin Sulaiman.... hahaha... kalu tarak paham... nih gua kasi paham skali lagi.... hahahaha...

Lu kalu takder kena mengena dengan PRU13 dan takder jadi calon PRU13 atau wakil calon PRU13... sila ketepi... jangan nak tumpang glamer pasai PRU13.... dan jangan la nak susah kan PDRM untuk siasat macam-macam ... sampaikan akaun fesbuk "dipadam sendiri" pon kecoh....


Lain kali pi la buat laporan BOMBA... kesian takder saper nak pi Balai Bomba buat laporan... ini asik-asik pi Balai Polis.... aper daaa...  kata itu hari tak takut kena panah petir... tapi buat laporan polis pasai takut keselamatan terancam.... nih bodoh tahap aper nih.... hahaha... ini bangang namanyer.... hahahaha ... memang lawak... Allah Taala tak takut... tapi takut dengan manusia..... 

Satu lagi nak peringatkan..... TUPAC, 50CENT, BEYONCE, EMINEM, MADONNA, SHAKIRA, JENIFFER LOPEZ, ANGELINA JOLIE semua tue takder terkesan pon biler Parti Republican amik alih pentadbiran Kerajaan Amerika Syarikat daripada Parti Demokrat..... hahaha.... okeh jer diorang... berjuta sales album dan wayang diorang.... hahaha

LISA ANN, JENNA JAMESON, RON JEREMY, PETER NORTH dan ramai lagi still boleh buat macam macam video dan jualan video yang memberangsangkan.... hahaha.... takder efek pon dengan perubahan tampuk pimpinan negara Amerika Syarikat..... hahaha.....

Ker gua nak kena bagi banyak lagi sample.... hahahaha

P/S : Jangan gatai-gatai pi tanya Lebai Google nama-nama diatas... gua takmo dikaitkan dengan tindakan lu orang yang gatai pi tanya Lebai Google.... hahahaha

5 comments:

  1. Bhai,

    Pak mentua dia ni Pahamin Rejab, saham besar tu dalam Airasia. kalau sok PR menang mana tau skandal tipu rege tambang rendah kunun ( pirah mabuk! my ass tambang rendah!) nak kena siasat, income family kang kurang pulak. paham2 sudey.... hahahaha

    p/s. gua minat Cytherea, 'hebat' dia tuu!! (lu jangan nak gugel pulak dia hebat tang mana!) hahahahaha

    ReplyDelete
  2. bai.. peter north memang legend..tapi dulu..skarang gua da insaf haha

    ReplyDelete
  3. Mereka fobia islam dari orang bukan Islam bhai.. kalau PR menang stok video porno tak laku la Bhai.. atau mungkin mereka kena hudud potong tangan... lol.

    Mereka TERLAMPAU takut dengan PAS.. diaorang ingat PAS boleh mudah-mudah laksanakan HUDUD kalau menang... Aisyeh.. PAS bukan jalan dan conquer sorang2 nak mudah-mudah buat macam tu.. jadi kerajaan pemerintah adalah cuma langkah pertama dan banyak lagi langkah nak kena ambil kalau nak laksanakan hudud.. at least dari UMNO yang dah confirm taknak laksanakan hudud malah menentang lagi..




    ReplyDelete
  4. Bhai, baru 16 hari lepas lu tulis. Sendiri tulis takkan tak ingat.

    Pi bukak balik Hadiah Seks Yang Lu Terima 16 April.

    Cara dia dengan cara lu tak sama. Dia tak marah lu dapat hadiah seks, toksah nak curah petrol lagi la bhai.

    ReplyDelete
  5. Silap2 mamat poyo tu daftar mengundi pun tidak... sesaje je buat kecoh

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja