Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 April 2013

Meeting Panas

Bhai... Gua sampai Subuh tadi... Dan skrang bersedia untuk meeting khas pra PRU13... Operatif ramai yang belum sampai lagi.. Maybe ader yang tersangkut kat dalam kesesakan jalanraya di KL nih... Hahaha... Biasa la KL kan... Tambah plak semalam ader banjir kilat kat KL...

Sarapan pon belum ader lagi... Biasa time nih dah ader paling cikai pon karipap ker nasik lemak ker.... Terpaksa layan kopii segera nih... Hampeh betul lar... Hahaha...

Woi... Pukul brapa nak meeting nih... Cepat setel cepat lar gua boleh balik Kemaman.... Hahaha... Bos besar pon tak nampakn kelibat dier lagi .... Hahaha.... Aper daaa... Kata meeting khas tergempar... Tapi hampeh... Semua worang lambat....

Hahaha





6 comments:

  1. bhai,

    hasil meeting kasi share cni sket, buleh? kasi 25% pun ok... :)

    ReplyDelete
  2. Entry ada gambar. Biasa kosong.
    :)

    ReplyDelete
  3. Bhai...

    Jenuh tunggu apa update meeting

    ReplyDelete
  4. tgk dr gambar2 tu...terasa hang ni mcm keseorangan jee..wakakakkakakaka :P

    ReplyDelete
  5. Ambik gambar mcm ni boleh terdedah pejabat operasi kpd agen luar hehehheee....

    ReplyDelete
  6. adoi... mana si Bhai nie... meeting panas tu tak habis lagi ke? Cukup-cukuplah... cubalah cerita sikit pasal video gang UG tu?...

    COBOL

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja