Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 April 2013

Yang Berharap

Bhai... Tajuk artikel blog gua kali nih gua rembat dari analogi sorang rakan blogger tersohor iaitu Art Harun.... Hahaha... Dier nih punya kapla memang numero uno... Hahaha

Selepas dibubarnya Parlimen hari nih... Maka semua Ahli Parlimen dan ADUN yang sebelum ini digelar Yang Berhormat... nampaknyer telah menjadi Yang Berharap.. Mana taknyer.. kalu tak berharap... mungkin takder peluang langsung untuk jadi calon...

Hahaha... Ini termasuklah bagi sesapa gak yang teringin sangat siap hidung tak mancung pipi tersorong-sorong .... Semuanya menjadi "Yang Berharap"... tak kira la sebelah mana... sebelah BN ka... sebelah PR ka....

Aper.... lu ingat para ustaz-ustaz berserban berjubah tue tak terliur ker nak jadi calon PRU13... wei... nak jadi calon punya pasai... jubah ntah kemana... serban ntah kemana..... hahaha

Berharap untuk menjadi calon pada PRU13 nih... Hahaha

Yang Amat Berharap....

Undilah Gua
C++ (Parti Chop Duit)
Kerusi Parlimen Siber 
202.188.0.133

4 comments:

  1. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam bro.. Blog bro telah pun saya pautkan.. Mohon pautkan kembali blog saya
    http://bilarentapbangkit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. huahuahuhauhuahua...aih..siap bagi ip adress kt bawah tu hahahhaha...rare gile nii..calon utk pilihanraya kali ni sgt mantap! gua akan vote sama lu YB C++!! LOL

    ReplyDelete
  4. Bhai Anonymous (Bing Dom)...
    Sudah dilinkkan... hahaha

    Bhai Neutral...
    Undilah gua yer... jangan lupa.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja