Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 April 2013

Najib Razak Disabotaj

Bhai... Gua dengar citer aaaa... Citer dari dalam aaaa.... Ader orang sudah sabotaj sama Najib Razak... Hahaha... Diorang cuba selitkan beberapa nama dan senarai calon waktu Najib Razak nak umumkan calon PRU13 kali nih... Malah gua dengar ader yang siap cetak watikah lagi atas nama sipolan bin sipolan dan selitkan dalam list yang Najib Razak nak kena baca....

Hahaha... Punya la hebat diorang nih... Gua kesian kat Najib Razak... Sebab punya lah dier cari calon yang terbaek dikalangan yang terbaek... Akhirnya dier berjaya jugak pilih Zulkifli Nordin sebagai calon terbaek BN untuk kerusi Parlimen Shah Alam....

Memang penat Najib Razak nak cari orang yang sesuai dalam UMNO untuk dijadikan calon bagi kerusi Parlimen Shah Alam... Habis dikelebetnyer semua senarai keahlian dalam UMNO Bahagian Shah Alam.... Bukan setakat tue... Sampaikan abis semua senarai ahli UMNO yang katanyer ader 3 juta lebih keahlian tue.... Semuanya tak layak dicalonkan di Parlimen Shah Alam untuk lawan Khalid Samad...

Sampaikan blogger Azmi APA (jangan mare aaa Azmi aaa.... hahaha) pon tak layak jadi calon untuk kerusi Parlimen Shah Alam... Even Wan Muhammad Azri Bin Wan Deris yang konfom ahli UMNO pon tak layak untuk kerusi Parlimen Shah Alam.... Gua kesian kat Lokman Adam... punya lah dier bermati-matian berkempen untuk UMNO... termasuk gak Ezam Mohd Nor... tapi tetap tak layak untuk Shah Alam.... Cuma yang layak nampaknyer aderlah Zulkifli Noordin gak... Huh... Hebat betul lar sahsiah diri Zulkifli Noordin nih aaaa... Sampaikan boleh mengalahkan ramai lagi ahli UMNO...


Hebat.... Menyanyi bollywood boleh... Tazkirah boleh... Jadi loyar boleh... Menipu boleh.... Memfitnah boleh... Macam-macam ader..... Hehehe.... Errr... Kali nih bertanding nak guna duit Puan Ainon lagi ker buat deposit? Hahaha......

Kesian.... Kesian....

4 comments:

  1. yang pasti perang gerila sesama bn / umno bermula

    http://relaxkedaikopi.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. zul terpaksa di katak kan. nk buat mcm mana.

    ReplyDelete
  3. soh pn. Ainon tggu kat pintu utama hari penamaan calon nanti, cnfirm zuk kulum bawak $ sama byk ngan hutang kat pn.Ainon! kahkahkah

    ReplyDelete
  4. Bhai OtaiStillKick...
    Hahaha... gua rasa akan ader perang GORILLA la... hahaha

    Bhai Carlos...
    Hahaha... diperkatak-katikkan...

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Puan Ainon antor bouncer dier nanti... hahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja