Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 April 2013

Makin Panas Bos...

Bhai.... Hahaha... Biler gua publishkan citer pejabat PAS tutup tak beroperasi walaupun Parlimen dah dibubarkan.... Ramai yang melenting marah kat gua... Yang ganbar gua amik waktu malam pukul 9 lepas Isya diorang kata gua tipu dan amik pukul 2 pagi... Hahaha... Punya la diorang tak percaya...

Yang gambar amik waktu siang pulak... Diorang kata super imposed... Dan gambar lama.... Walhal terpampang banner bagitau esok ader pelancaran... Hahaha... Punya la diorang nak cover macam-macam.... Siap ader yang makin panas hati la bos.... Hahaha

Hahaha... Bhai... Gua paham... Diorang mana boleh orang kritik diorang... Kalu benda sekecik camnie pon tabley nak terima hakikat kena kritik... Macam mana nak pimpin negeri dan persekutuan... Nanti katalah ditakdirkan menang besar kat lebel persekutuan... Mau kot diorang nih lagi giler guna akta hasutan dan ISA untuk kekang orang kritik...

Aper daaa... Biler orang kritik dan tunjukkan kelemahan... Bukan nak amik iktibar dan perbetulkan mana yang tak betul tue... Tapi siap bising tuduh macam-macam.... Hahaha... Stendet la... Lu ingat Allah Taala tak uji ker orang yang mengaku beriman.... Hahaha... Lagi tinggi ilmu dan lagi banyak hafal kitab... Lagi berat ujian dari Allah Taala...

Sendiri mau ingat lar bhai.... Hahaha...

Aper pon... Perangai over confident menang nih memang penyakit yang susah nak diubat... Samer la jugak dengan penyakit langsung tabley kena kritik... Hahahaha...

Takper.... Kiter biarkan diorang... Sebab kalu kalah nanti diorang pastinya akan salahkan pengundi hantu dan silap mata SPR........ Hahaha... Itu jer la yang stendet ader dalam post mortem diorang... Salah dan kelemahan diorang sendiri mana diorang nak kaji..... Hahaha

Gua pon ader stok gambar pejabat PKR yang jugak tak beroperasi walaupun Parlimen dibubarkan..... Hahaha.... Yang itu gua akan passkan kat kawan blogger pro PKR.... Hehehe.....

P/S: Belajar-belajar la trima hakikat untuk kena kritik... Gua sendiri pon hari-hari kena kritik berbagai... Hahaha.... Stendet la tue.... Gua bukan maksum...

5 comments:

  1. Lu jangan kutuk2 PAS Ganu bhai.... sensitip dibuatnya.... itu semua ahli syurga tuuuu... hormat la sikit... muakakakakaaaa....

    ReplyDelete
  2. Bhai.....Ini semua salah UMNO...kah kah kah

    ReplyDelete
  3. Bhai... Ni semua mesti salah UMNO....

    ReplyDelete
  4. gua sokong statement lu, bhai.

    dah prasan lama dah ni, selalu kat blog2, kalau admin blog wat artikel kritik kelemahan, jap lg lu tgk komen penyokong mari, gler babi dia bntot pnas nk mengamuk! hek eleh dorang ni, lu nk masuk politik tak kira la jd org atas org bwah, berlapang dada la, berjiwa besar. jgn jumud sgt, bila org kritik, bukan kondem tau, kritik means nak menasihati sama2 muhasabah diri. yang lu nak marah2 ada apa ke hal? perangai 2x5 je tak jauh beza ngan side sinun...

    apa lu org ingat bila kita sokong, nk sokong memvavi buta tak tau ujung pangkal? sory la bhai, zaman sokong bawak rebah dah berlalu. esok kalau lu orang menang and buat perangai, gua kasi lumat cukup2.khalas.

    ReplyDelete
  5. no worries bro C++..ramai yg sokong lu lagi hahaha. apa yg lu kritik pasal PAS tu gua sokong bhai..sbb mmg btol kalo tak amik iktibar..mau tak makan diri. jgn la jd mcm prangai UMNO dan FAM. nak kritik benda yg dah TERANG2 SALAH..DEPA TAK AMIK AS A POSITIVE. yg lebih bestnya lagi..depa ni akan 'blacklist' kita hahhaah..

    pepandai korang la pikirkan apa maksud aku ckp 'blacklist' tu kan..hahahah. nway, wa caya sama lu Bhai C++..apa yg lu kritik pasal PAS di klantan..aku sokong. jgn la terlalu angkuh guys..pls open ur mind more..pikir dlm2 apa yg Bhai C++ cuba smpaikan aite..peace!

    p/s: ape2 pon guys, we're still stick with ABU rite?hahahhahaha..ABU!!ABU!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja