Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 April 2013

Sori, Gua Tak Jumpa ....

Bhai.... sori aaa... gua tak jumpa jurnal akademik atau saintifik yang ditulis oleh Zainal Kling nih.... Sepanjang malam gua cari dalam arkib.... gua akses sampai ke Smithsonian punya database lagi... Kat Malaysia gua tarak jumpa...... atau Zainal Kling nih dier tulis atas nama samaran kot... pasai tue la gua tak jumpa... pasai dier segan orang baca nama bapak dier.... Ala... takder saper nak hina bapak Zainal Kling nih... orang cuma nak hina Zainal nih jer... bapak-bapak takder kena mengena dengan ini cerita.... hahaha

Bukan aper... biler gua baca statement dier berkaitan isu kajian dan dapatan ilmiah yang dibuat oleh UMCEDEL ...... tue yang gua cari maklumat berkenaan mamat professor kangkung yang bernama Zainal Bin Kling nih.... takder banyak maklumat pasai dier... dalam arkib pon takder... stakat buku yang ditulis... itupon disahkan bukan dier yang tulis... dier compile jer... hahaha

Gua cuma jumpa nih jer... BACA SINI

So... oleh yang demikian... gua berpandangan... Zainal Bin Kling nih rasanyer tak layak digelar professor... hahaha... kalu digelar kangkung boleh lar... hahaha... sebab...kupasan dan komen beliau tidak ilmiah...

Kalu pon dier penyokong kuat BN... janganlah pertikaikan kajian dan dapatan ilmiah orang lain... tak puas hati kalu buat la kajian dan dapatan ilmiah sendiri... buat survey... sempat lagi nih.... hahaha... Tolong jangan malukan diri sendiri aaa..... hahaha

Aper pon... kajian UMCEDEL tue pada gua kurang tepat... sebab memang tak adil dicompare Najib dengan Anwar... patut compare Rosmah dengan Anwar.... hahaha... baru la kena... sebab Najib tue puppet jer la.... hahaha

Nak tau tentang sentimen pengundi... sila rujuk SINI ...

2 comments:

  1. Bhai

    Takan la dapat title profesor takda thesis?
    Kawan gua belom jadi profesor pun thesis berlambak presentation kertas kajian google je nama ada hahaha..

    ini Prof. takda takda atau mungkin dia ni old schools record masih tidak digitalkan kot? mungkin hanya terdapat di library of congress.. hahahaha Tapi old school pun takan dah tak buat kajian atau tulis..

    Mungkin dia sibuk sangat kot Bhai.. hahahaha


    ReplyDelete
  2. Bro, prasan tak, rosmah langsung tak ujud dalam musim kempen ni.... Heheheheee. Nampak sangat rosmah ni biawak idup.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja