Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 April 2013

Gua Sudah Bersara

Bhai... Lu ader dengar tak isu Gelang Patah... Hahaha... Bilamana Mahathir Mohamed sudah kasi bakar itu Lim Kit Siang... Mahathir Mohamed sudah suruh semua pengundi kasi tamatkan riwayat politik Lim Kit Siang.... Hahaha

Tapi biler Mahathir Mohamed ingat dier sudah menang... Hehehe... Lim Kit Siang plak kasi taji sama itu Mahathir Mohamed.... Lim Kit Siang sudah kasi cabar itu Mahathir Mohamed ... kasi tanya ader berani ka lawan dier (Lim Kit Siang).....

Aper macham skrang... Kalu Mahathir Mohamed tak terima cabaran tue .. Orang ramai akan anggap Mahathir Mohamed pengecut... Takder tulur... Hahaha... Takkan la Mahathir Mohamed mau dier dikenang sebagai pengecut takder tulur...

La nih isu sudah sampai media antarabangsa... AFP dan start carry citer nh.... Hahaha.... Masak la dier... Tak lawan dikatakan pengecut... Kalu lawan tapi kalah plak malu besar lar.... Hahaha

Hahaha... Kiter tengok aper citer yang akan dicarry oleh Mahathir Mohamed.. Paling koman pon dier akan jawab yang dier sudah pencen... Sudah bersara... Takder cita-cita nak jadi calon lagie....

Hahaha...

Atau.... Kiter semua akan berpeluang bergelak ketawa mendengar seribu satu macam alasan yang akan diberikan oleh Mahathir Mohamed demi untuk dier mengelakkan dichop sebagai tiada tulur....

Cukuplah PapaGomo jer yang jadi PapaTulur... Takkan Mahathir Mohamed jugak nak join korum... Join the group.... Hahahaha

6 comments:

  1. Salam C++

    Bab ini menarik. Yong akan tulis nanti. Tengah cari poin.

    ReplyDelete
  2. gua dah boleh jangka jawapan mamak kera_la ni nanti, jenis jawapan level lagi tinggi dari auta keling. lu belajar la menipu atau auta dari lu start lahir sampai lu mati, nescaya lu tak kan sampai level lagi tinggi dari tahap level 33 grandmaster iluminati mamak kera_la ni..gua berani kerat potong ayam.

    ReplyDelete
  3. mamak kerala anak lelaki sikandar kutty gempak saja kuat tapi ada berani ka sahut cabaran lim kit siang? mesti mamak raja kelentong ni putar seribu satu helah,mamak pengkhianat pada negara,bangsa & agama islam ni akan putar,seleweng & bohong pelbagai-bagai ,tapi kesian banyak lagi 'melayu mangkuk' yang ampu,sokong & bodek mamak yang sebenarnya meluat kat kaum melayu ni! ABU jangan lupa, ini kali lah!

    ReplyDelete
  4. DeeDee Yong...
    Silakan buat analisis .... gua sokong...

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Hahaha... memang ramai dah jangka jawapan yang akan diberikan oleh mamak tua tue... hahaha

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Amalilio... hehehe... sabor... citernya akan sikit hari ader kepoh balik...

    Bhai Amuraria...
    Mamak tue nih dah banyak kali bikin gempaq jer... hahaha... nanti dier akan cakap... sudah lupa... hahaha

    ReplyDelete
  5. media tak highlight cerita ni pon?
    dok putar2 operasi dualat..

    modus operandi sama kasi takut dan naikan semangat patriotisme.. bersatu padu hehehe..

    Aku tertanya2 punya la banyak tong/iklan derma lahat datu tu dapat kat sapa adakah poket untuk modal PRU nanti hahaha.. sorry la buruk sangka sikit.. :P lepas dengar berita orang songlap duit derma palestin..


    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja