Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 April 2013

Ugutan Lagi

Bhai.... berapa kali aaa kiter nak dengar ugutan camnie... hahaha... lawak aaa.. bukan aper... kalu nak citer fitnah dan lucah... hanya ader kat blog pencacai UMNO/BN jer... macam PapaGomo ker... ParpuKari ker...hahaha.... memang blog diorang terkenal dengan benda lucah dan fitnah...

Kalu ader 10 artikel kat dalam blog pencacai UMNO/BN .... 8 daripadanyer mesti citer berkait dengan fitnah dan lucah.... hahahaha.... Lain tarak la bhai.... memang itu la feel dier.... hahaha... nak buat camana...

Kalu dalam blog pro PR nih.... memang la ader yang tulis citer lucah... tapi citer tue adalah yang diambik dari keratan Akhbar dan Media Perdana... setakat carry cerita yang ader dalam Akhbar aper ader hal....  Takkan itu pon dikira citer lucah gak....

Dalam blog gua.... errr.... takder... memang takder.... hahaha... citer hasutan pon takder... hahaha... yang kalu kena hasut pasai artikel dari blog gua tue .... itu masalah diorang... bukan gua yang menghasut.... diorang yang mudah sangat terhasut.... hahahaa...

So... berbalik citer pasai benda nih... gua rasa aaa... tak payah la PDRM habiskan duit rakyat untuk buat pemantauan camnie... tak payah... sebab... semuanya fitnah dan lucah hanya datang dari blog UMNO/BN jer..... hahaha


1 comment:

  1. Ada orang kata Agen Pr yang buat tapi pelik tiada tindakan diambil pulak kalau PR buat cepat je datang macam zunar kartun2 sekali pi angkut pi balai hahaha.. :)

    So adakah blogeer2 BN/UMNO ni agen PR? Pelik dak?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja