Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 April 2013

Mahathir Mohamed Pun Takut Bertanding

Bhai ... PRU13 nih memang menyerlahkan beberapa perkara lawak.... Pertama skali biar gua highlightkan tentang Mahathir Mohamed.... Kununnya dier nih negarawan ulung... bekas PM yang paling berani... berani lawan US... berani lawan Australia.... berani lawan Singapore..... tapi.... hahaha.... dengan Lim Kit Siang plak dier tak brani nak lawan...

Bukan lawan di kubu kuat Lim Kit Siang (Ipoh Timur)... bukan lawan di kubu kuat DAP.... tapi lawan di kubu kuat MCA/BN di Parlimen Gelang Patah....

Punyalah pengecut negarawan ulung nih ..... hahaha.... Negarawan ulung yang pengecut dan takder tulur nih.... memang menjadi mentor dan sifu kepada PapaTulur
.... hahaha.. pasai tue la... PapaTulur pon tabrani nak publish video penuh... stakat gempaq jer lebih.... pasai dier mengikut acuan NegarawanTulur si Mahathir Mohamed nih....

Hahahaha..... Macam nih ker kununnyer negarawan..... hahaha... pengecut.... nampak macam gedebe... macam Ibrahim Ali... tapi rupanyer samer macam Ibrahim Ali gak.... pengecut.... takder tulur....Macam mana la BN nak menang PRU13 nih... kalu negarawan pujaan BN nih pengecut takder tulur nak lawan Lim Kit Siang .....

Nampak sangat la lawaknyer Mahathir Mohamed nih.... hahahaha....

Kesian gua kat dier.... dan dier akan kekal diingati sebagai seorang yang pengecut takder tulur nak lawan musuh politik dier si Lim Kit Siang di kubu kuat MCA/BN ...... sampai biler-biler..... gua percaya... akan bercambahlah poster muka Mahathir Mohamed yang pengecut nih akan ditaburkan di kawasan Parlimen Gelang Patah..... hahahaha....

Memalukan sungguh lar.... hahahaha

Oh yer... lawak yang lain tue gua tuliskan dalam entry yang lain aaa.... hahaha

9 comments:

  1. mamak kutty son of sikandar kutty dari kerala yang benci melayu tapi melayu juga kuat angkat mamak khianat kamjat tersohor ni ! last jadi pondan tua takut lawan LKS !salak saja kuat tapi dotdotdot tarak ;) ABU,ini kali lah !

    ReplyDelete
  2. maka di jawab oleh madey..."mmg saya taraa tulur tapi najib kantung tulur pun taraaa". hahaha....

    ReplyDelete
  3. Pelik sungguh mamak sekor ni kejap pd 2008 suruh pilih individu bukan parti akibatnya umno/bn hilang majoriti 2/3. Sekarang kata pilih parti pula. Memang kaki putar punya org, lidah berbelit sungguh. Makin menyampah rakyat tenguk mamak ni.

    Nampak gaya memang akan melingkup umno/bn kali ini.najib sampaikan tak tahu tahun ni 2013? nyanyuk betul pemimpin umno ni.

    ReplyDelete
  4. kah kah kah. dia takut kalah le tu.

    ReplyDelete
  5. nak bertanding apanya diakan dah bersara dari jadi wakil rakyat..sedap je mengata orang camtu..kalau bertanding kemudian menang kena masuk parlimen lagi.penat la dia

    ReplyDelete
  6. anon 9:12am,
    Tau plak lu anak kera_la tu dah bersara. tapi betul ke bersara? rasanya dalam kem ubn, suara dia la paling lantang cakap merapu, hentam pr. dia juga la yang paling banyak buat road show ngalahkan pm.kalau betul dah bersara, dok diam2 la. ini yang dia panas bontot, pasai pa??

    ReplyDelete
  7. Bhai/DeeDee Anonymous 9.12 am...

    Err.... Mahathir Mohamed tue kalu dah bersara (pencen) dalam politik.. baik duduk diam-diam... jangan sebok berkempen bagai... hahaha

    ReplyDelete
  8. Aik awal-awal angkat tangan :)

    mari aku ajar cara diplomasi putar alam.. jawapan yang selamat buat Mantan Mahathir

    Cakap je la.. saya walaupun sebenarnye sudah bersara.. saya tiada masalah lawan kit siang di machap..

    bagaimanapun umno ada strategi dan perancangan yang diketuai oleh Najib... jadi saya serahkan kepada Najib dan pucuk pimpinan parti untuk menetukannya..


    Hehehe ok tak? :D

    ReplyDelete
  9. bro, jgn ckp x baik pasal TDM woooo... pada org melayu apa yang keluar dari mulut TDM ni dh mcm wahyu... wajib dipercayai... hahahahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja