Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 April 2013

Gua Ingat Dah Insaf

Bhai... Gua ingat biler gua tegur dan kritik dalam dua tiga hari sudah... akan ader la perubahan ker mender.... Gua ingat dah insaf.... Tapi rupanya takder efek... Masih lagi keras kapla... Masih lagi over confident... Masih lagi rasa takder masalahnyer...

Sebab tue la diorang masih lagi tak mengoperasikan pejabat PAS Kawasan paling cikai pon 16 jam sehari kalau pon tidak 24 jam sehari... Tapi rupanyer ... Maybe office hour jer kot .... Hahaha...

Kalu ini macham la perangai PAS Terengganu dalam PRU13 nih.... Mmmm ... Gua rasa aaa... Tak payah la buang modal beli bendera... Pasang banner berbagai... Tak perlu... Sebab diorang rasa nak bagi jer kemenangan pada PRU13 senang-senang ajer kat BN...

Takder masalah kan... Sesama Melayu.... Hahaha... Lagipon PAS nak ganti UMNO... Jadi dengan perangai-perangai UMNO pon kena la copy sebijik sebuntat..... Hahaha

Semua gambar dibawah diambil dihadapan pejabat PAS Kawasan Kemaman malam nih sekitar pukul 9.40 malam.... Hahaha



7 comments:

  1. bos besar bukan part of yuji team ke, bhai? tu pasal la kot... adussss...sian kat bang mat sabu, penat dia ceramah tiap malam non stop, bil air pun tah2 dah lama tertunggak, mcm ni balasan dia dapat? isk isk isk...

    ReplyDelete
  2. padan muka hang... sape hang nak tegur and kritik orang PAS... hang ahli PAS ke?...

    aku pernah kena sound macam tu dulu, aku fire balik, fine, masa mengundi nanti, jangan rayu kat aku...

    COBOL

    ReplyDelete
  3. bhai,

    gua nk tambah minyak kat api yang lu start bakar... apa nak jadi dengan pas perlis pulak? kerusi parlimen ada 3 je, semua depa bolot, lgsg tak tinggal sisa kat kawan2 depa?! Dr Juanda ikut perancangan akan dicalonkan kat kerusi kangar, tapi pas kelam kabut tak dan nak tunggu dah umum calon depa siap2.. 3-3 kerusi depa sapu!! melopong la Juanda tu. Anwar yg gagah pun tak leh kata apa??

    Persoalannya, ada kaitan dengan geng yuji jugak ke ni, bhai? selain kat ganu, ada sorag lagi bos besaq kat situ... hehehe. bertanding dah berapa kali, tak menang2 pun!! alahai...

    Umno tepuk tangan.hore2 depa kata.kechewa gua bhai...

    ReplyDelete
  4. Baik sangka la ckit .....
    Depa tengok ABPBH 13....
    Ini Semua salah TV3 & UMNO

    ReplyDelete
  5. Bhai

    cerita gua lagi sedey. Team Keadilan yang nak berentap di Parlimen tempat gua dah berpecah kepada 2. 1 sokong calon yang dipilih oleh pusat dan 1 yang menyokong ketua cabang.

    Gua tak ada hal punya asal BN tumbang sembah bumi.

    Tapi masalahnya, bab yang buat kerja gantung bendera cuma 4 orang yang cover 1 kawasan parlimen dan 3 DUN. Lain-lain biro semua macam big boss, tak mahu tolong langsung. Nafsi-nafsi

    Lepas tu gua rasa menyampah, gua belah. Tolong kempen kat kampung gua yang sekangkang kera tu lagi best. Semua bebudak tak kisah tulang urat.

    Gua dah tak kisah kalau BN memang kat kawasan gua sebab perangai bebudak PR yang poyo buat gua rasa berbulu gile.



    ReplyDelete
  6. aku geleng kepala je bhai C++...hahahaha

    ReplyDelete
  7. Bhai..

    Terengganu UMNO Yang Punya...silap-silap Ayoh Chik pun turut Bungkus..ha ha ha..

    Itu pasal PAS Terengganu tarak buka 24jam...nanti Bill Api sapa mau bayar..Lu punya agensi tarak advise lu ka..ha ha ha.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja