Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 April 2013

Roket Telah Mendarat Di Bulan

Bhai.... Kita merancang dan Allah Taala juga merancang... Dan Allah Taala lah sebaik-baik perancang.... Maha Suci Allah atas segala takdir dan ketentuan.... Kami redha atas segalanya.... Engkaulah Ya Allah... Sebaik-baik pemberi peringatan...

Hari nih Jumaat... 8 Jamadil Akhir 1434 .... Sebaik-baik penghulu segala hari... Sebaik-baik hari... Maka ditakdirkan Allah Taala bahawasanya penghalang ketakutan selama 56 tahun telah terungkai... Demi masa... Maka jadilah satu ketentuan dari Allah Taala.......

Kerana usaha-usaha pihak tertentu yang berusaha merancang untuk menjahanamkan dan mengharamkan DAP... Maka Allah Taala telah memberikan laluan kepada DAP yang kebanyakan ahlinya terdiri dari kaum Cina untuk menggunakan tiket dan logo PAS di Semenanjung dan PKR di Sabah serta Sarawak...

Kini ROKET telah sampai dan mendarat di "BULAN"... Dengan kawalan dan panduan "MATA" manusia...

Seperti mana yang gua bagitau awal-awal tadi... Kita merancang dan Allah Taala juga merancang... Dan Allah Taala lah sebaik-baik perancang....

Terima kasih banyak-banyak kepada Pendaftar Pertubuhan kerana membuat tindakan sabotaj sebegini. Moga hidayah dari Allah Taala akan sampai kepada semua...

Allahuakbar!!! Allahuakbar!!! Allahuakbar!!!
Walillahilhamd.....

3 comments:

  1. bhai,

    td cukup pukul 4pm, puan ROS tak tarik balik surat DAP eh? bagoooshh.

    ini kali la!!

    ReplyDelete
  2. Bhai, lu dah baca kenyataan akhbar Hassan Ali pasal dia tak bertanding PRU13? mangkuk tu cakap nama dia ada dicalonkan di beberapa tempat tapi dia yang tak nak?! wtf?! gilosss..

    http://jinggo-fotopages.blogspot.com/2013/04/dr-hasan-ali-sah-tidak-sertai-pru-13.html

    dia tggu short cut, bn menang, dia jadi senator. tak payah susah payah bertanding. kalu kalah, lgsg tak dapat kapital projek solar bible! hahaha

    ReplyDelete
  3. PKR ada mata boleh jalan jalan.
    DAP ada roket boleh terbang.
    PAS cuma bulan tak boleh pergi mana mana.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja