Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 April 2013

18SX EDISI PANAS : Penangan Malam Jumaat

Bhai.... Gua nak tanya pandangan lu orang lar... Lu agak-agak aaaa... Ader chan ker Pakatan Rakyat boleh menang mengalahkan Barisan Nasional di kerusi Parlimen Kemaman nih... Parlimen yang dimenangi oleh Ahmad Shabery Cheek...

Gua rasa aaa... Kalu camnie la caranya (lu orang boleh tengok gambar kat bawah nih) .... Alamat menang besar la Barisan Nasional nih....

Sebabnyer... Dalam keadaan Parlimen telah dibubarkan pon... Dalam keadaan gendang perang dah dipalu... Tapi.... Hahaha... pejabat operasi PAS Kawasan Kemaman langsung tak beroperasi....

Kalu waktu siang semua sibuk dengan kerja hakiki orait lar... Tapi nih belah malam... Takkan takder orang nak operasikan pejabat nih... Takkan semua orang dok pi layan ceramah kot... Giler aper ...

Dulu masa gua terlibat dengan parti PAS Kawasan XX XXXX ..... Pejabat PAS Kawasan tue beroperasi 24 jam selepas Parlimen dibubarkan...

Nih... Di Kemaman nih... Senyap sunyi jer pejabat PAS... Lawak aaaa... Gua tau la Hanafiah Mat dok layan sana sini berceramah... Tapi... Takkan la tabley nak assigned sorang dua jaga dan operatekan pejabat PAS Kawasan...

Itu belum gua citer pasai Pejabat PAS DUN Chukai... Hahaha... Samer lawaknyer... Bergelap... Takder operasi... Hahaha... Ini macham kalu... Ader chan la BN menang besar disini.. Gua takmo nak citer bab bilik gerakan... Gua tau ader yang dah beroperasi... Tapi ader la sorang dua yang jaga... Pastue tak 24 jam.... Hahaha

Gua tengok Pejabat UMNO Bahagian Kemaman nih... Hebat.. Dah start beroperasi lebih 16 jam... Bagoosh... Ader peningkatan... Dan maybe dalam sehari dua lagi lepas nama calon dah tau... BN akan beroperasi 24 jam..

Aper nak jadi la ngan Pakatan Rakyat nih... Ader chan la bungkus kat Kemaman nih... Kira macam menang mudah jer... Hahaha ... Takkan la pasai Malam Jumaat semua ilang taknak bukak bilik gerakan.... Takkan semua nak bersenggama kot..... Hahaha.... Bunuh setan yer.... Hahaha

Babai la PAS dan Pakatan Rakyat.... Babai....

(semua gambar diambil sekitar pukul 9 malam sebentar tadi)





7 comments:

  1. Kemaman calon PKR kot bertanding...tu yg PAS buat dek je. Lu bkn x paham cara pikir org PAS ni.

    ReplyDelete
  2. Penat kot Bhai hahaha...

    ReplyDelete
  3. Errr... (terkedu)

    ReplyDelete
  4. bhai,

    I wish chegu bard will replace anwar for permatang pauh seat.that will be great tactical move.need to show some respect for bard (not Simpson) and samm. They have shown us how to win the battle and moving along to win the war as well.

    Hasta la victoria, Siempre!

    (sorry bhai, komen gua takde kna mngena ngan artikel lu. hahaha itu org pas kemaman mau menjahit malam jumaat, dorang punya pasal la!agak dorang memang suka kot tgk wakil rakyat dorang bercakap ngan mulut berbuih. kahkahkah)

    ReplyDelete
  5. Orang PKR yang hebatnya pemimpin.Yang dok ikut sana sini kaki ampu macam perangai UMNO jugak.Yang nak buat gerakerja pilihan raya harap orang PAS jugak.Aku risau satu hari nanti PKR ni berperangai macam UMNO jugak.Itu jam hancos PR..........

    ReplyDelete
  6. alamak... PR oiii... pru hampir2 ni jgn la nak sabo menyabo... sanggup menangkan BN semata2 x puas ati sesame sendiri... klau mcm ni mmg bnyk la undi rosak

    ReplyDelete
  7. x de kena mengena ngan tajuk... bro... smlm 4/4/13... selatan tanah air... unit keselamatan umno ada musyaurat jawatankuasa keselamatan utk PRU13... tapi yg pelik... yag dtg suma muka muda2 lagi... ramai budak2 jer... apakah maknanyer... jeng jeng jeng

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja