Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 April 2013

Tindakan Bijak Najib Razak

Bhai... Gua cukup respek ngan tindakan bijak Najib Razak... Nampak gayanya dah makin banyak list calon yang dah dikeluarkan... Dan semua tahu list calon kali nih aderlah list pilihan Mahathir.... List Najib Razak sikit jer... Hahaha

That's why la gua nak ucapkan terima kasih kat Najib Razak pasai tindakan dier mengenakan Mahathir Mohamed dalam tak nampak... Hahaha...

Ramai calon bermasalah yang besar kemungkinan akan kantoi kali nih diturunkan bertanding.... semua pasai diorang nih telah berjaya meyakinkan Mahathir Mohamed..... Azalina Othman dikekalkan... Kong Choo Ha dikekalkan... N. Gobalakrishnan diberi peluang... Zulkifli Nordin diberikan peluang... Hahaha

Cuma gua ternanti-nanti citer tentang Hassan Ali dan Nasharuddin Mat Isa... Kat mana agaknyer diorang nih akan bertarung.... Hahaha.... Ini macham punya listing memang berbaloi untuk Najib Razak mengenakan Mahathir Mohamed... Nanti kalu BN kalah PRU13... Boleh la Najib Razak salahkan Mahathir Mohamed...

Winnable Candidate tue.... hahahaha
Dengan itu senang la Najib Razak nak pangkah laluan Muhyiddin Yassin.... Hahaha... Sebab dengan perletakan calon yang bakal kalah... Secara tidak langsung... Peluang Muhyiddin Yassin bakal kabur.... Hahaha... Nak menang camana... Sebagai contoh... Azalina Othman di Pengerang memang masak.... Zulkifli Nordin di Shah Alam yang ramai gak pengundi Hindu pon memang masak gak...

Kes AES jugak akan berikan kesan besar kat Kong Choo Ha... ... Ader chan dier nih pon bungkus gak..... Hahahaha

Cuma... Situasi akan berubah sebaliknya jika..... Jeng... jeng... Jeng....

Jika trojan horse yang telah berada dalam Pakatan Rakyat berjaya membuat sabotaj diperingkat akhir nanti... Kalu trojan horse nih berjaya... Alamat sampai kesudah lar PAKATAN RAKYAT akan terbongkang...

Esok atau malam nanti gua citerkan pasai Trojan Horse nih.... Babai...

2 comments:

  1. Bhai,

    Cerita pasal virus trojan ni kasi cepat sket la.gua bukan apa, walaupun gua tak menyokong memvavi buta tapi gua sayang jugak kat PR ni.kita xde pilihan yang lebih baik, jadi kita pilih yang terbaik antara yang ada.

    Diharap,bila keluar post lu nanti pasal virus trojan ni, ada la usaha dari pihak PR untuk memperbaiki masalah, nak install anti virus ke, reboot terus ke, tukar hard disk ke.

    ReplyDelete
  2. Bhai/DeeDee Anonymous...

    Hahaha.... takper... kiter tengok sejauh mana virus nih nak bertindak... susah sangat kalu kiter tibai dengan Kapersky... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja