Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 April 2013

Nasihat Gua Buat Cybertroopers BN

Bhai.... Nih gua nak nasihatkan Cybertroopers BN ... tak kisah lu orang level cap ayam ka... atau cap master ka.... tolong aaa... tolong jangan memalukan calon-calon BN .... tambah lagi calon bagi kerusi Parlimen.... tolong aaa jangan kasi malu sama bos lu...

Penat aaa bos lu orang bayar duit..... hahaha... betul... beratus malah mungkin beribu-ribu ringgit... tapi... kalu lu orang memalukan tahap dewa bos lu orang tue... kesian la dier kat kempen dier....

Nak tau aper yang gua citerkan nih... sila tengok 6 gambar nih... 3 yang pertama aderlah dari event ceramah P146 oleh calon Barisan Nasional Razali Ibrahim nih.... di kubu kuat BN iaitu di Muar...

Kredit Gambar Azmi APA

Kredit Gambar Azmi APA

Kredit Gambar Azmi APA

Dan ini pula gambar ceramah dan kempen PRU13 di P125 oleh calon Pakatan Rakyat ... Husam Musa .... di kubu kuat BN iaitu Putrajaya

Kredit Gambar Tak Tau Saper Punya

Kredit Gambar Tak Tau Saper Punya

Kredit Gambar Tak Tau Saper Punya

So.... amacam.... jadi kesimpulannyer.... tolong aaa cybertroopers BN ... tolong aaa jangan memalukan calon BN lu orang ker.... sori aaa..... PR tak perlu buat konsert percuma pon orang datang berduyun-duyun... tak perlu panggil PSY nyanyi Gangnam Style dan abis buta-buta RM2 juta....... cukup jer Nik Aziz dan Husam Musa ader atas pentas berduet... hahaha.. sure laku punya...

Adnan Mansor tulur sudah masuk ke dalam la nih........ hahahaha

Sementara tue.... layan dan fahamkan lirik lagu nih.... hahaha.... Angin Perubahan ... harapnyer jangan menang sorak jer la... yer tak.... pastikan semua worang undi PR (PAS/PKR/DAP/PSM/SNAP)

2 comments:

  1. Ramai mai nok denga Nik Aziz neh..
    harapnye putrajaya dapat pembaruan le.. jangan menang sorak kampung tergadai..

    ReplyDelete
  2. Salaam bro C++,

    Harapan dan doa semoga apa yang tertera digambar akan diterjemahkan di peti undi pada 05052013 nanti.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja