Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 April 2013

18SX: 10 Minit Sudah Terlalu Lama Untuk Rais Yatim

Bhai.... Rais Yatim dah buktikan bahawa 10 minit sudah cukup buatnya untuk memuaskan nafsunya.... Hahahaha... Jangan salah sangka bhai... Aper yang gua citerkan nih bukanlah fitnah... Tapi Rais Yatim sendiri yang mengaku.... Hahaha...

10 minit sudah terlalu cukup buat Rais Yatim memuaskan nafsunya untuk menyampaikan manifesto... Hahaha... Itu Rais Yatim... Tapi nafsu Najib Razak boleh sampai 180 minit sekali jalan... Hahaha....

Pakatan Rakyat pon mahu sampai 180 minit macam Najib Razak... Tapi yer la... Aper boleh buat... Rais Yatim yang tentukan syarat... Hahaha... Oleh kerana Rais Yatim hanya mampu bertahan 10 minit maka jangan lah sekat orang lain yang mampu bertahan 180 minit atau lebih.... Hahaha

Lawak la Rais Yatim nih.... Hahaha.... Ini macham gua kena tanya amah nih lar... Dier puas tak kena layan 10 minit jer.... Hahaha... Lawak siot....

Nampaknyer kena bagi amah jam randik (stopwatch) untuk semak masa yang digunakan oleh Rais Yatim..... Hahaha....



3 comments:

  1. 10min? gua nye foreplay / mukadimah je sekurang2nya setengah jam! hahaha

    ReplyDelete
  2. gua kalau sepuluh minit baru ibu jari tangan kanan...hahaha...rais yatim mesti ingat org lain bangang mcm dia gak. nape la org ngundi mangkuk ni dulu..

    ReplyDelete
  3. Tengah bayangkan 10 minit baca 5 muka surat A4 dengan langkau sebaris ? :)

    Dia tak sebut pulak FONT SIZE berapa? 45 ke 76 ke hahahaha :D

    Kalau font size 7 atau 8 tercungap gak bhai :D

    Walaupun mengarut.. Tapi rasanya Pakatan boleh buat 10 minit bagi URL suruh penonton access website la kemudian dalam website siapkan video menerangkan semua manifesto pakatan.. .. untuk penjelasan lanjut.. :)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja