Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 April 2013

Bakal Calon MB Selangor Dari BN Dikenalpasti

Bhai.... Lu dah semak ker senarai nama calon PRU13 untuk DUN Selangor ... hahaha... gua dah semak abis-abis berkali-kali... Nampak gayanyer.... Najib Razak macam takder konpiden BN akan dapat rampas balik Selangor... pasai tue la nama bakal calon MB Selangor dari BN tak diumumkannya.... Tapi takper.... hahaha.... gua dah tolong kenalpastikan khas untuk BN Selangor...

Okeh... dibawah nih gua listkan senarai nama calon BN untuk DUN Selangor... dan nama orang yang gua gelapkan (bold) aderlah nama yang akan jadi MB Selangor kalu BN dapat kalahkan PR di Selangor.... Hahaha.... Jangan tokojut la bhai... hahaha... relaks aaa... Bakal calon MB Selangor dari BN telah dikenalpasti .... errr.... isu rembat tanah di Templer tue aper cer.... hahaha....

So... kepada orang Selangor... aderkah lu orang nak orang nih jadi MB lu.... cer selidik latar belakang dier sat.... hahaha... ader 35 orang calon dari kalangan bangsa Melayu tue dari 56 orang jumlah keseluruhan calon.....


N1 SUNGAI AIR TAWAR
BN : Kamarol Zaki Abdul Malik

N2 SABAK
BN : Abdul Halim Udin

N3 SUNGAI PANJANG
BN : Budiman Mohd Zohdi

N4 SEKINCHAN
BN : Kek Seng Hooi

N5 HULU BERNAM
BN : Rosni Sohar

N6 KUALA KUBU BHARU
BN : Jessie Ooi

N7 BATANG KALI
BN : Mat Nadzari Ahmad Dahlan

N8 SUNGAI BURONG
BN : Mohd Shamsuddin Lias

N9 PERMATANG
BN : Sulaiman Razak

N10 BUKIT MELAWATI
BN : Jakiran Jacomah

N11 IJOK
BN : K Parthiban

N12 JERAM
BN : Amiruddin Setro

N13 KUANG
BN : Abdul Shukor Idrus

N14 RAWANG
BN : Lee Li Yew

N15 TAMAN TEMPLER
BN : Subahan Kamal

N16 BATU CAVES
BN : N Rawisandran

N17 GOMBAK SETIA
BN : Said Anwar Said Ahmad

N18 HULU KLANG
BN : Abdul Rahim Pandak Kamruddin

N19 BUKIT ANTARABANGSA
BN : Mohamad Nadzim Ibrahim

N20 LEMBAH JAYA
BN : Baderisham Jolly

N21 CHEMPAKA
BN : Muhammad Faizal Sufar

N22 TERATAI
BN : Liew Pok Boon

N23 DUSUN TUA
BN : Ismail Sani

N24 SEMENYIH
BN : Johan Abd Aziz

N25 KAJANG
BN : Lee Ban Seng

N26 BANGI
BN : Mohd Zaidi Md Zain @ Zakaria

N27 BALAKONG
BN : Lai Kwong Choy

N28 SERI KEMBANGAN
BN : Chin Toong Kang

N29 SERI SERDANG
BN : Mohamad Yusof Mohamed Yassin

N30 KINRARA
BN : Wong Hock Aun

N31 SUBANG JAYA
BN : Gan Meng Foo

N32 SERI SETIA
BN : Tengku Rethwan Tengku Mansor

N33 TAMAN MEDAN
BN : Ab Wahab Ibrahim

N34 BUKIT GASING
BN : Juan Sei Chang

N35 KAMPUNG TUNKU
BN : Chong Seng Foo

N36 DAMANSARA UTAMA
BN : Lim Choon Kin

N37 BUKIT LANJAN
BN : Francis Chong Tuck Chiew

N38 PAYA JARAS
BN : Muhammad Bushro Mat Johor

N39 KOTA DAMANSARA
BN : Halimaton Saadiah Bohan

N40 KOTA ANGGERIK
BN : Mohd Yusof Din

N41 BATU TIGA
BN : Ahmad Nawawi M Zin

N42 MERU
BN : Sukaiman Ahmad

N43 SEMENTA
BN : Md Ghazali Md Amin

N44 SUNGAI PINANG
BN : Lee Siew Chee

N45 SELAT KLANG
BN : Faisal Yahya

N46 PELABUHAN KLANG
BN : Nassaruddin M Zin

N47 PANDAMARAN
BN : Ching Eu Boon

N48 KOTA ALAM SHAH
BN : Maglin Dennis Dcruz

N49 SERI ANDALAS
BN : T Mohan

N50 SERI MUDA
BN : Mohd Abdul Roaf Mokhtar

N51 SIJANGKANG
BN : Zurihan Yusop

N52 TELUK DATUK
BN : Tan Cheng Chai

N53 MORIB
BN : Hasiman Sidom

N54 TANJONG SEPAT
BN : Nisman Yusof

N55 DENGKIL
BN : Shahrum Mohd Sharif

N56 SUNGAI PELEK
BN : Ng Chok Sin

4 comments:

  1. Pengurus Harimau Malaya tu? Dah takde melayu atu jawa kat selangor ni lagi ker?

    ReplyDelete
  2. jgn kata dia tarik balik perasuah suderrr

    ReplyDelete
  3. ... semakin mengecillah Templer Park tu... dulu aku masih ingat (bukan lama sangat peristiwa nie), kalau nak ke Rawang... lepas je dari kolam air panas Selayang tu... aku boleh rasa suhu dia nyaman sampailah kat TESCO sekarang...

    sekarang nie tak de langsung berbeza...

    COBOL

    ReplyDelete
  4. Bhai Khalid...
    Rasanyer dah takder Melayu @ Jawa kat Selangor lagie... Khir Toyo dah prepare nak masuk kedalam... hahaha

    Bhai Carlos...
    Hahaha... kalu dier buat camana??

    Bhai COBOL...
    Tue la pasai... dulu memang best kat Templer Park tue... tempat merendek masa lagho dan muda dulu... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja