Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 April 2013

Berita Panas Untuk PR

Bhai.... gua nak gerak travel 100km lebih nih.... so once sampai ke rumah nanti malam.. InsyaAllah gua akan publishkan berita panas untuk PR nih... gua baru dapat daripada sumber.... on the dot nih...

Nak tulis panjang skrang pon tabley.... pasai nak cepat sampai sebelum malam.... tambah lagi gua naik motor jer nih... hahaha... tunggu aaa ....  jumpa gua atas LPT .... hehehe

4 comments:

  1. selamat bermusafir... hati-hati, sekarang nie banyak 'hantu' berkeliaran...

    COBOL

    ReplyDelete
  2. bhai, semoga lu selamat sampai ke desinasi. ameen.

    ReplyDelete
  3. Gua tunggu update lu bhai... hehe..

    ReplyDelete
  4. nelayanbimbang.blogspot.comApril 30, 2013 at 8:10 PM

    Ape punye kedana lh lu bhai..perisik naik motor cap ayam travel smpai 100++km..klau pancit kang brjinggut aku mnunggu..klau kne kidnap kang marah plak pakcik al arqam nasi ayam tu kt aku..ape ko ingat ade heli ke bleh cover pick up ko tgh jln kang..
    Udah.. laju ckit bwk moto tu..
    Nelayanbimbang+nasi ayam+pau yik mun..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja