Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 April 2013

GE13 Voter Sentiment Ratio (25th April) - Report

Bhai... nih dier Voter Sentiment Ratio (VSR) untuk hari ini... lu pikir-pikir sendiri la... kalu PR nak menang dalam PRU13 nih... diorang kena kuatkan usaha... kena kurangkan bagi statement cam longkang... kena kawal skit ...

BN plak kalu nak menang... tak boleh harapkan ajer pada kelemahan dan kekurangan serta mulut longkang PR... dier kena buat sesuatu... itu jer...

Oh yer... kalu nak tengok yang semalam punya.. boleh semak kat SINI

(c) 2013 Agency
Dan yang ini plak aderlah laporan dari UMCEDEL

3 comments:

  1. Bhai C++ ,
    kan gua dh ckp , kah kah kah .. kejap je.. ini la akibat nye mulut longkang dan kebangangan , kah kah kah .. kn jibby dh tepuk tgn .. ceramah isu sama ,ceramah ckp benda sama.. manisfo xde plak ckp .. so , balance mengikut flow.. PKR still xleh kejar.. BN 3-0 ,ada lg 8 hr .. so macai pkr nor macai BN tolong nasihat pemimpin.. jgn ingat org dtg ceramah ramai2 ..20k .. itu xbermaksud dorang sokong.. mengikut firasat gua an.. PKR still xleh menang kalo bangang abadi xsudah.tp an.. apa pn boleh terjadi,mcm xciter industan,hero selalu kalah dl. nk capai klimaks.. br ada tenaga .. ni xstim lg,tp kalo lmbt stim xguna.. nt cepat bosan sb xpuas.. kah kah kah..

    yakini VPS , sayangi PAS for all.. lawan tetap lawan.. kita berdoa jela,skrg ni isu pasal tong SPR.. cuba jgn dilayan.. makin dilayan.. makin org bosan..

    -penjejak-

    ReplyDelete
  2. bhai,

    adui, dah macam graf kat skrin monitor spital pesakit tengah kronik, (apa nama benda alah tu pun gua tak tau) mati tak mati, mati tak mati kahkahkah! turun naik turun naik, kita yang tgk pun suspen je!

    wei org2 kat atas tu, behave la sket. sakit dada la tengok chart ni..

    ReplyDelete
  3. nantikan kemunculan wira baru. wirawoooo.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja