Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 April 2013

GE13 Voter Sentiment Ratio (28th April) - Report

Bhai... buat pertama kalinyer gua tengok sentimen pengundi bagi PR menjadi lebih kuat daripada BN... Seperti biasa.... gua sebolehnya takmo nak bagi komen bias kat belah mana-mana... Kedua-dua gabungan parti politik ader kekuatan dan kelemahan mereka...

Aper pon unjuran yang ader dalam Voter Sentimen Ratio (VSR) nih... ianya tidak melambangkan aper yang akan terhasil pada 5 Mei 2013 nih... Keputusan pada hari pengundian memang susah nak jangka... melainkan kalu SPR buat kerja celaka dah setkan siapa yang patut menang dan banyak mana akan menang....  Seperti biasa lar... macam kata TukarTiub lar... kalu la pilihanraya itu telus dan adil.... sudah lama ianya diharamkan.... hahahah

Okeh la.... cakap banyak takmo.... Sila semak Voter Sentiment Ratio (VSR) semalam untuk buat perbandingan...

(c) 2013 Agency

1 comment:

  1. bro C++ ,
    bro,xkn la agensi lu xleh nk tolong sapu SPR?gua nk nek bangang dh ni.
    .
    lg1,gua tau apsal benda ni nek,sb BN ada bg surat kabar and buku merah bertajuk 'DAP RASIS',gua baca siap ada bab bab dh macam buku sejarah mini.. 13mei,LGE nk hapuskan melayu,LKS kamunis dan bagai..BN ni dh buat bangang,bila jadi bangang maka org pun bengang.. hahaha...

    apsal la agensi perisik kita tak kitai jer SPR tuh,aduhai..xkan la nk tgu malaysia SPRING..

    -penjejak-

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja