Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 April 2013

Zambry Kadeer Sudah Mula Tibai Najib Razak?

Bhai.... terkejut gua baca artikel kat Sinar Harian nih.... aper citer nih... aderkah "dalam hati ader taman" buat Zambry Kadeer.... Nampak macam "Marah Anak Sindir Menantu" jer.... hahahah .. tak aper... elok sangat la tue... memang itu yang sepatutnya.... mungkin lepas nih kiter akan dengar statement yang lebih direct to the point dari Zambry Kadeer nih...

Gua tau yang dier nih ader skit pendidikan agama... jadi tak terkejut kalu dier pon makin jelek dengan UMNO/BN.... harapnyer akan ader perubahan pada diri dier... sebab gua rasa "ader taman dalam hati" dier.... tak gitue Zambry ooi.... hehehe

Aper-aper pon... statement "Marah Anak Sindir Menantu" nih... memang yang terbaek.... hahaha....


2 comments:

  1. haram jadah tul la zamree nih..main sindir2 lak kat najib...hahaha...

    ReplyDelete
  2. lawan towkey nampak mamak ni :) ABU jangan lupa !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja