Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 April 2013

Sikit Hari Jer Lagi

Bhai.... Sikit hari jer lagi... Lu orang sabor jer la... Tak lama pon ... Paling lewat kiter akan dapat tengok pada 10 atau 12 Mei nih.... Atau mungkin lebih awal.... Hahahaha

Biler gua citer skit hint tentang kerja sabotaj dan kerajaan campuran selama nih dalam blog gua... Ramai orang yang menyokong PAS marah giler kat gua... Malah ader yang melebelkan gua dengan macam-macam nama... Hahaha... Tapi gua tak heran pon... Takder kudis mender pon kat gua...

Bukan tue jer... Ader yang siap nak belasah dan pukul gua plak tue.... Hahaha... Lawak siot... Bukan orang UMNO/BN yang nak belasah gua tapi orang PAS.... Hahaha.... Memang hebat tarbaih yang diorang dapat dari Rusila... Hahaha

Lu orang ingat aaa isu watikah dari PAS untuk digunakan pada PRU13 tue bukan ader agenda ker.... Hahaha... Itu baru sikit tue... Ader yang kata itu tandatangan palsu... Hahaha... Takder la ... Itu semua tandatangan original lar...

Informer gua bagitau... Memang watikah tue dah awal ditandatangani... Sebagai bekap mula-mula katanyer la... Tapi rupanyer ader orang dah plankan benda nih.... Hehehe... Hebat kan agenda diorang... Hahaha

Ini baru plan A.... Belum lagi plan B dan seterusnya... Hahaha....

Bukannyer diorang tak tau tentang pembahagian kerusi tue... Semua dah jelas.... Yang lagi best tue... Ader plak geng nih yang satu group dengannyer dalam PKR.... Hahaha... Kalu tidak camana isu PSM boleh timbul...

Semua sudah diplan... Sebab ader master disebalik semua nih... Hahaha.... Master dalam PAS gua dah dapat kenalpasti... Tapi yang dalam PKR gua tengan selidik... Sori... Kalu gua kasi nama... Mampuih keras la semua orang akan tuduh gua fitnah.... Hahaha... Jadi lebih baik gua tengok dan biarkan jer...

Sebab selalu biler gua nasihat orang takmo nak amik pot... Malah tuduh macam-macam kat gua... So skrang nih... Gua amik keputusan bersedia untuk tepuk tangan biler benda nih jadi nanti.... Yahoo... Padan muka korang percaya sangat kat dua tiga ekor mangkuk yang sentiasa bekerja untuk musuh selama nih walaupun diorang duduk dalam PAS dan PKR...

Yang best tue... Hehehe... Yang dalam PAS tue memang di hirarki atas... Same goes to PKR....

Gua skrang sedang sedia popcorn dan air berkarbonat... Tengah syok layan "wayang" terbaek nih.... Lagipon tayangan perdana nih dah tak lama lagi... Sikit hari jer lagi ..... Hahahah

P/S: Sori aaa..... Gua skrang tak dapat akses kepada emel gua... Password lupa laaa... Banyak sangat makan semut kot.... Hahaha.......

7 comments:

  1. Diorg ni nak jadi pemimpin ke pemusnah rakyat? Kenapa tak berfikir seperti seorang negarawan. Yg jauh memandang ke hadapan. Bukannya dipenuhi dengan sikap negatif yang bakal memusnahkan harapan kita semua...ini kalilah kita tak payah tukar kalau perkara ini tak selesai...lain kalilah tukar kerajaan...

    link bro - http://tunhisyamudin.blogspot.com/2013/04/pas-perlu-beri-4-kerusi-kepada-pkr-pkr.html . Dlu gua punya blog kena hacked oleh cai UMNO

    ReplyDelete
  2. Salam C++

    Paling Yong menyampah dengan golongan ini ialah pandainya cakap bab-bab munafik bla-bla...

    Dalam PAS atau dalam PKR memang ader pemimpin yang dalam kepala tu ader batu jer...

    ReplyDelete
  3. Ayoyo sampai password email pun lupa muti banyak sangat password ni

    mengikut perisikan.. orang dalam pas dan PKR sudah dikenalpasti.. mastermind sekali.. (ada banyak intel kat Malaysia ni lol)

    Tapi kita tunggu dan lihat semua yang ada kepentingan kalau PAS, PKR dan DAP menang dapat handle isu ni dengan baik mungkin takda apa-apa.. :).. mereka nak sabotaj pun huru-hara pun akan merugikan diri juga.. So mereka akan cuba gengam atau kawal parti yang menang demi kepentingan..

    Yea Bhai mari kita sediakan Popcorn bersama air kopi..

    ReplyDelete
  4. Susah la bro...perangai mcm PAS ni mmg sejak zaman Angkatan Perpaduan Ummah lgi mcm ni. Cita2 tertinggi puak PAS ni adalah utk menjadi calon di pilihanraya. X menang x pe. Xde hal punya. Kalau menang tu kira bonus. Jadi calon sekurang-kurangnya, bolehlah bercerita kat anak cucu, ahli2 baru bahawa kejayaan terhebat peribadi adalah menjadi calon pilihanraya. Dah nampak nak menang, dtg lak puak2 dlm hati ada setan ni...buat kacau. mmg bangsat sebangsat bangsatnya perangai. Kalau UMNO, kita dah tau pun perangainya bertepatan dgn perlembagaan parti dorang, tapi yg PAS ni..perlembagaan parti cukup cantik, berlandaskan AL Quran tapi perangai ahli2....berlandaskan hawa nafsu.

    ReplyDelete
  5. bhai,

    gua paling kesian kat psm. dah la arul kena jual, kota damansara pun nak kena goreng jgk?! pathethic la dorang ni.

    Sebab tu gua percaya cakap org, aktivis itu lebih mulia dari pak ostad yang pakai kopiah, yang tetap kejar donia sambil memenggal kawan di sebelah!

    bak kata pak bakaq, "butuh pak hang la!!"

    ReplyDelete
  6. Bhai-Bhai dan DeeDee sekalian...

    Tue la pasai... memang gua cuak sangat dengan perangai nak bantu BN nih... aper nak jadi la... agaknyer diorang nih seronok kot jadi pembangkang selamanyer... hahaha..

    Bengap betul lar... Yang sign watikah pon satu bangang... 5 tahun... takkan tabley nak setel deal... aper daa....

    ReplyDelete
  7. hahaha...susah bila setan x di kenali nih...hampas. Kalaulah gua tau mcm ni punya busuk politik pembangkang lebehbaik gua join umno dri dulu...gua rasa skang gua jadi calon dgn pengaruh bapak gua yg penah jadi exco kerajaan negeri...hahaha... tong taik tong taik la tapi gua punya harta wang ringgit dan kuasa...hahaha...yg mana menjadi rebutan jugak di kalangan alim ulamak, ustaz2 dlm PAS/PKR. hahaha... setidak-tidaknya, anak gua boleh pakai porche atau tido atas katil harga puluhan ribu ringgit...hahaha...apa pun, impian gua...Islam di Malaysia di pimpin pleh seorang yg benar2 ikhlas berjuang kerana Allah. Yg zuhud dgn erti kata sebenar. Bukan jumud.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja