Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 April 2013

Panasnya Sampai Ke Malam

Bhai... Sori aaa... Semalam gua ingat meeting sokojap jer... Rupanyer berlarutan sampai ke malam... Bukan satu meeting tapi dua tiga meeting.... Lepas abis meeting maghrib tue... Henjut plak keluar dari KL dan balik ke Kemaman ngan member... Singgah Gambang kejap... Dan sampai rumah pukul 1 pagi...

Penat nak mampus rasanyer... Harinih kat dalam mesjid gua tersengguk-sengguk... Tambah plak khutbah Jumaat versi mendatar dan santai nukilan JAKIM.... Hahahaha.... Lepas solat Jumaat... Gua cadang nak lepak kejap baring dalam mesjid... Konon nak tunggu semua clear motor dan keter kuar dari perkarangan masjid... Tup-tup pukul 3 baru tersedar... Gua lelap kat dalam mesjid..... Hahaha

Okeh la.... Mari gua citer skit aper isu yang dibangkitkan dalam meeting nih...

1. Isu kekacauan yang bakal berlaku di beberapa lokasi di Malaysia... Siapa yang memulakannya dan tindakan yang perlu diambil untuk mengekangkannya...

2. Isu harakiri orang politik yang mungkin berlaku dipenghujung kempen PRU13. Guna audio dan video untuk "C.A"

3. Tindakan subversif dari pihak ketiga sewaktu PRU13 terutama dikawasan panas dan bergolak (Sabah, Sarawak, Kelantan dan Johor)

4. Sabotaj ekonomi (termasuk bursa saham) oleh pihak ketiga yang bakal menggugat ketenteraman dan kestabilan politik di Malaysia.

5. Peralihan kuasa yang tidak lancar akibat dari tindakan dan hasutan pihak ketiga serta tindakan sabotaj pihak yang kalah.

6. Input dari operatif yang pantas dan tepat (pembukaan pusat operasi pemantauan bersepadu) 24 jam sehari.

Dan.... hasil dari membodek tahap dewa.... Gua berjaya mendapat kawasan operasi yang dekat dengan tempat tinggal gua... Hahahaha.... Bos gua plak siap suruh gua layan Marang samer.... Hahahaha.... Hampeh tul lar....

Ader chan gua kena belasah kat Rusila nanti kot..... Hahaha

P/S: Ader orang besar sudah bersedia untuk berpaling tadah.... Sudah bersedia untuk sabotaj kerusi yang diperuntukkan untuk dier... Alasannya .... Video...... Hahaha

5 comments:

  1. org besar dari puak yuji ke bhai? dulu dia dah buat perangai sekali, tup2 last minit tak jadi bertanding.gua dah sound lu, puak2 ni masih bergerak. dalam diam2 sudah mulakan psy ops.. hahaha (nama samaran lu tu bhai)

    tu yang terperangkap dalam kes video pun 2x5 jgk. bila terkena diri sendiri, baru ada akal tak nak ulas, serah kat loyar. sebelum ni pantang wartawan sua mic, laju je dia menjawap tahapahapa.

    kita tengok pulak apa komen penyokong depa. melompat la sorang2 pas ni...

    makin dekat nk mengundi, lagi suspen ni. the plot has thicken... jeng jeng jeng...

    ReplyDelete
  2. superimpose..? kalau untuk gambar 100% bleh...tp untuk imej yg bergerak seperti video payah Bhai nak buat...apatah lagi imej yg jelas dan terang....hemmm...

    ReplyDelete
  3. Bhai,

    ni xde kna mngena ngan posting lu. mlam tadi gua ada dengar cerita,tapi xde bukti la, ada 7 tok sami hindu baru smapai dari india, depa tgh prepare nak wat ritual kat sri perdana! hehehe lu xde dengar risik ke bhai?

    panas.. panas.. lagi panas dari video.

    ReplyDelete
  4. perghhh... panas sungguh entri lu bro... gua pun terasa kepanasannya... :)

    ReplyDelete
  5. Video mission impossible buleh buat.. :) zaman sekarang perlukan lebih dari video..

    Kalau nak perangkap orang macam ni buat serbuan maksiat la.. JAIS, JAWI etc.. caught red handed.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja