Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 April 2013

Gambar Ini Gambar Superimposed

Bhai.... gua ader jumpa gambar nih kat dalam Internet... ader orang kata ianya gambar betul... ader orang lain plak kata gambar ini gambar superimposed ..... errrr... gua tak tau lar... nanti gua cek EXIF data gambar tue aaa... hahaha

Aper-aper pon... idea dari banner tue gua respek... hahaha... belum pernah ader dalam sejarah Malaysia ader banner camtue... abis kuat ader banner yang sebut nama orang.... belum lagi ader yang sebut nama kaum.....

Ini dah kira dibawah Akta Hasutan nih.... hahaha... menghasut supaya menolak Calon Mamak.... hahahaha... Agak-agaknyer kalo Mahathir Mohamed, Shahrizat Jalil, Nor Mohamed Yaacob atau Kadir Sheikh Fadzir bertanding kat Pinang Tunggal pon mesti diorang akan tolak jugak kan... pasai itu semua mamak naina.... Hahahaha

Jangan la itu macham... bukan ker UMNO tue United Mamak Naina Organization....  hahaha... kecik ati diorang nanti.... hahahaha

Jangan mare.... hehehe

4 comments:

  1. orang tak perasan Anwar Ibrahim juga mamak :)

    ReplyDelete
  2. United Mamak Naina Organization..hahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahhaha

    ReplyDelete
  3. wakakakaka...
    C++ bhai... berair mata aku dgn entri lu nie... sakan lu hentam sama mamak naina...
    wakakakaka...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja