Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 April 2013

Rupanya Kamilia Ibrahim Disabotaj Oleh ...

Bhai... ader beberapa orang kontek gua dan tanya benda nih... wei... mana la gua tau... gua bukan duduk dalam "inner circle" Wanita UMNO....  malah dalam Puteri UMNO pon gua tak lepak... hahaha... Tapi memang pelik gak kan aaa... takder sepatah haram pon kata-kata berupa sokongan dari Shahrizat Jalil terhadap Kamilia Ibrahim.. sokongan terhadap nasib dan perjuangan Wanita UMNO.....

Kalu ikut citer-citer dari kengkawan yang rapat dengan Wanita UMNO nih...  Kamilia Ibrahim nih dari group Rafidah Aziz..  dan memang selamanyer dier nih jadi bayangan kepada Sharizat Jalil dalam Wanita UMNO... malah boleh dikatakan selalu berlaga angin.....

Ader gak yang bagitau... biler Kamilia Ibrahim tak tercalon kat mana-mana kerusi Parlimen pada PRU13 kali nih.... Shahrizat Jalil aderlah orang pertama yang tahu dan jugak orang pertama yang dah tepuk tangan dulu....

Hahaha,,,, ader yang kata.... senarai nama calon tue memang ader pengaruh Shahrizat Jalil... katanya... kalu Shahrizat Jalil jatuh dan tidak tercalon mana-mana kerusi Parlimen... biar semua top level Wanita UMNO pon tak dapat samer.... same goes to Wanita MCA dan MIC...... hahahaha ... rupanya Kamilia Ibrahim disabotaj oleh Shahrizat Jalil aaaa.... hahaha... biaq betul...

So ini dah kira macam balas dendam la .... "gua tak dapat... lu orang pon mesti tarak dapat gak"..... hahahaa

Aper-aper pon.... kerja buat secara belakang tabir oleh Shahrizat Jalil nih gua salut... ini macam la kalu nak bantu Pakatan Rakyat... Gua tau Shahrizat Jalil memang mau bagi Pakatan Rakyat plak menang diperingkat Persekutuan...  dengan cara nih... boleh la Shahrizat Jalil masuk jadi ahli PAS.... lepas tue boleh la dibersihkan segala masalah salah laku....

Macam la kes ader orang tue kan.... stakat nih pada gua dier takder alibi.... dalam kes dier... langsung dier takder alibi... tapi pasai ader "someone high above" dah cover-up... makanyer kira jadi cam bersih jer la.... hahaha...  tolong aaa... cari la alibi yang meyakinkan.... hahahaha...

2 comments:

  1. bhai,

    dia ada alibi kukuh la, kan the other half dia dah wat statement, dia tak penah pkai 'seluar katak'!! hahaha

    lu jgn wat petnah ha... confirm nanti ada la yg sembur lu! hahaha

    itu ameno punya drama, gasak dorang la bhai.tak kuasa gua nak peduli. dalam geng kita ni pun drama dah ckup byk episod.penat.

    ReplyDelete
  2. Bhai Anonymous...

    Hahaha.... yer ker... betul ker story tue... atau sebenarnya jugak "wayang" ... hahaha... aper-aper baik kiter cari popcorn dan air berkarbonat... sambil layan "wayang" yang dah start nih... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja