Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 May 2013

GE13 Voter Sentiment Ratio (2nd May) - Report

Bhai.... lagi dah nak dekat hari mengundi PRU13 nih... makin kuat plak sentimen pengundi terhadap BN.... hebat.... gua berpendapat... wang tunai dan macam-macam lagi barangan yang turun macam air terus kepada pengundi memang banyak kesan terhadap sokongan... sampaikan Voter Sentiment Ratio (VSR) pon berubah banyak....

Malah... gua tengok... calon dari BN lagi kerap turun ke padang... berjumpa dengan rakyat... singgah dari rumah ker rumah... dari bangsal ke bangsal... dari lembah ke lembah.... walaupun nampak sesi ceramah diorang macam takder orang... tapi gerak kerja berkumpulan diorang agak teratur dari segi menerjah kemana saja dalam kampung mahupon pekan... yang ini gua respek... satu benda yang calon PR kena buat lebih mantop...

Voter Sentimen Ratio (VSR) ini disandarkan daripada input operatif agensi yang berada dilapangan diseluruh kawasan Parlimen dan DUN seluruh Malaysia... mereka boleh jadi sahabat anda... boleh jadi peminta sedekah... boleh jadi pengemis... dan diorang memang ader disekitar anda... Itu bagi operatif agensi... belum lagi anggota Cawangan Khas ker... Jabatan "E" ker... atau dari pelbagai agensi lain...

Aper pon... kalu lu orang nak bandingkan dengan semalam punya Voter Sentiment Ratio (VSR)... takder hal...

(c) 2013 - Agency

1 comment:

  1. Kalu esok (result 3 May) naik lagi lu kena tambah graf tu lagi 20 persen kepada 120%. Hahahahaha (ketawa bersama menangis pun bersama...)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja