Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 May 2013

Pergh... Macam Hari Raya

Bhai... Ini malam skali lagi gua pegi tempat client semalam... System storage masih error lagi... Macam haram betul lar... Aper-aper pon... Yang gua nak citer bukan pasai Storage Server nih.. Tapi perjalanan merempit gua hari nih memang best... 125km....

Ini Kali Lah...

Best pasai nampak sepanjang jalan dua belah hala atas highway LPT macam hari raya... Pergh... Hebat ... Semua orang berpusu-pusu balik kampung nak mengundi... Hahaha..... Bagoosh...

Ini Kali Lah.....

Hahaha... Solosai urusan nih gua akan balik Kemaman ... Dan pagi esok gua sebelum Subuh gua akan gerak balik mengundi di Perak... Hahaha

Ini Kali Lah....

Bhai... Tadi gua ader baca komen yang kata mungkin gua nih SB... Hahaha.... Mari sini gua bagi penerangan..

Gua bukan SB ... Tapi gua ader ramai member SB... Dan ramai kengkawan kat Jabatan "E" Bukit Aman dan selalu turun naik Bukit Aman...... Hahaha... Dan gua "dulu" semasa "berkhidmat sebagai operatif dalam agensi" pernah dilatih bersama dengan puak-puak nih di Markas VAT 69 Hulu Kinta... Dan skrang walaupun sudah "pencen" tapi slalu gak dipanggil bertugas macam yang terbaru dalam Ops Alpha Two-Zero di Patikul dan Zamboanga.... Pernah terlibat sebagai signalman dan beberapa tour sepanjang berkhidmat..

Yang pasti... Gua bukan SB.... Hahaha.... Jangan mare... Mare nanti kena jual.... Hahaha

Ini Kali Lah....

UPDATE (1.45am) : Highway LPT jem Gombak ke Temerloh perjalanan mengambil masa lebih 4 jam lebih.... Hahaha... Ader chan PR menang besar kali nih.... Ini Kali Lah...



3 comments:

  1. nelayanbimbang.blogspot.comMay 4, 2013 at 12:20 AM

    Kah.kah.kah..lu mmg bkn SB bhai,dri maklumat yg aku jejak melalui CIA punye wanted list lu adalh system operation yg byk ngular,kje mkn tido..kje mkn tido..kah.kah.kah..blik perak pekena nasi ganja bru pick up..klau tk lu akan mamai..
    Slamat mngundi bhai..
    p/s:klau PR mnang nant operatif dept ko dpt tmbahan pmpasan klau jd 'unsung hero'..dlm rm50k kot..heh..heh..heh..siap ade additional lg..best nye..

    ReplyDelete
  2. jangan lupa kiri kanan juga ada sb setiap manusia yang ghaib untuk nilaian di akhirat nanati.

    ReplyDelete
  3. OraCLE-fsck-APA-GOMOMay 4, 2013 at 1:14 AM

    Wa pun bukan PEROMPAK..

    Aduyaiii.. takkan la SB or PEROMPAK nak cakap dia tu SB or perompak..

    Kuikuikui..

    ABU +ABCD = ISNIN RAYA!

    TV3 mengatakan Kompem Anak Bulan telah Kelihatan PETANG Ahad, paling ketara di JOHOR selepas roket 1citizen dilancarkan, Anak Bulan makin berchaya Putih Biru Merah Hijau ..

    Oleh itu diwartakan seluruh rakyat SEMALAYA akan bercuti dan beraya di hari isnin..

    Kehkehkeh

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja