Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

31 May 2017

Cukup-Cukuplah Mamak Ooi...

Bhai/DeeDee semua...

Cukup-cukuplah golongan Mamak menerajui beberapa agensi Kerajaan Malaysia terutamanya Setiausaha Negara dan Perbendaharaan Negara serta Tabung Haji.... jangan lah pulak...

Jangan lah pulak sorang mamak tulekek yang sedang menghampiri "expiry date" pun jugak nak menongkat dunia menerajui Malaysia...

Cukup-cukuplah... Kami takmo lar bau tengik minyak lenga atau minyak bijan ader kat mana-mana.... malah kami takmo la berbahasa Tamil kalu di rumah tu... Huhuhu...

Hahaha... Malaysiakini dah bengong agaknya sebab buat poll ni? Aperdaa...


29 May 2017

TLDM Buat Lawak

Bhai/DeeDee semua...

Kalu korang nak kutuk pasai isu kapal peronda TLDM ni kehabisan minyak.. gua harap lu orang baik pikir balik...

Bukan setakat stok minyak kapal pun bercatu... malah sparepart pun banyak rabat dari kapal lain... Bukan TLDM ja ader masalah ni... tapi APMM pun sama....

Kapal dan bot yang sizen... yang patut dah tak layak berada dalam inventori TLDM dan APMM... memang lawak

Paling tak tahan nak gelak... macam mana la depa boleh tersesat sampai lebih 100 nautical mile... macam mana navigator kapal ni buat kerja... tak sekolah ka?

Kalaupun peralatan navigasi electronic problem, takkan peralatan Sextant pun takder atas kapal... takkan la depa tak belajar guna sextant... huhu... memalukanlah

Kawan gua si Blogger ManjungMari mesti marah ngan gua pasai dier Ex-TLDM.... huhu

28 May 2017

Hafiz Nordin Yang Bangang

Bhai/DeeDee semua...

Kepada sesiapa yang menjadikan Hafiz Nordin ni sebagai guru agama dier... gua harap sangat la supaya mufaraqah dari dier...

Bukan aper... sebab kerana kebangangan dan kejahilan Hafiz Nordin ni dalam bab dakwah dan Islam dah makin banyak terlihat... Bahaya Ostad Lebai macam ni... lama-lama boleh jadi ajaran sesat.. boleh jadi macam Guru Yahya ... kalau tak pun jadi macam Ayah Pin...

Huhu... sebab itu la benda bodoh macam kat bawah ni pon dia boleh buat... Siapa la yang bodoh sangat yang bagi dier ni tauliah mengajar agama? Adoyailah...

Mola-mola bagi penampar... pastu halang dakwah kepada orang kafir... lepas ni aper pulak... Hafiz Nordin ni tadah kitab ngan Abdul Hadi Awang ker? huhu... patut la jadi camnie... 





26 May 2017

Geng Lebai Sudah Join Mat Over

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... mana geng Lebai ni belajar agama aaa? Depa belajar ngan Rasulullah s.a.w ka atau dengan Abu Lahab...

Takpon depa belajar ngan Abdullah Bin Ubai kot...

Hahaha... sekecik-kecik sabar yang sebahagian dari iman pun tak boleh nak handle... macam mana depa ni nak jadi contoh teladan...

Hahaha... semenjak dua menjak ni geng Lebai dah jadi samseng aaaa... huhu... kitab mana depa ikut ni... Kitab Kamasutra ka atau Permata Yang Hilang? Hahaha

Adoilah... buat malu orang yang beriman ja geng Lebai ni... huhuhu... Ostad PPV tak sempat ajar ka cara nak kontrol iman? hahaha

Sudah sama level dah geng Lebai dengan spesis Mat Over... bebal sungguh la... tak pandai nak jawab hujah atau soalan... semua dijawab dengan penampar jer...

Kalu depa kena tampar balik mau agaknya satu Penang penuh dengan geng Lebai turun dari Terengganu dan Kelantan.... hahahaha... bebal betul lar geng Lebai ni...

Huhuhu


18 May 2017

Mat Terlebih Over

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... aper lah nak dihairan sangat... spesis UMNO atau PAS versi Terengganu memang lah perasan hebat.. perasan samseng... perasan hero.... 

Sebijik sebuntat dah perangai samseng taik kucing mereka.... hahaha

Yang sekor tunjuk samseng depan Najib Razak... yang sekandang pulak tunjuk samseng depan Abdul Hadi Awang...

Hahaha... itu jer la tahap kemampuan mereka... hahaha

Cuma at least Mat Over berani la sikit (ader telor la) serang sorang-sorang dia jer berbanding samseng Masjid Rusila yang berjamaah beramai-ramai tunjuk samseng satu masa dulu....

Hahaha...

Elok la pun bos depa dah sekufu sekarang ni bersedondon pakai baju warna pink.... hahaha




17 May 2017

Lebai Kebuloq

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... hangpa semua jangan ingat lebai tak kebuloq jawatan dan daki dunia... hahaha...

Kalu Lebai tak kebuloq, mesti depa akan gunakan duit simpanan depa sendiri untuk jadi deposit calon pilihanraya...

Takdak la macam sekarang ni Lebai dok taji duit orang kampung buat modai bertanding...

Hahaha... fulus wal mulus la lebai la ni..:

Hahaha...


12 May 2017

Bersekedudukan?

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... lama betul gua tak gelakkan PAN-Malaysian Islamic Party (PAS) ni...

Tapi takper... pagi ini marilah kita berjamaah menggelakkan mereka... Sebab apa kita perlu menggelakkan mereka...

Sebab...

Mereka sendiri yang sudah menjatuhkan talak tiga... lagi mau berjimak bersekedudukan dengan bekas janda... Hahaha... Hukum Islam semua sudah sumbat sorok dalam Sarban dan Jubah...

Hahaha....

Betul-betul bak kata Samy Vellu... "Ini worang tidak ada kemaluan" 

Hahaha....

Geng Lebai memang "sembang tak ingat mati punya" .... hahahaha... masih lagi nak makan elaun jawatan dalam Selangor... pikir Perut dan bawah perut jaa... Lanzhow la...

Ini semua spesis Lebai PPV .... hahaha

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1