Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 February 2024

Bila Kena Diri Sendiri

Bhai/DeeDee semua...

Bila kena diri sendiri... Anwar Ibrahim taichi pusing sana sini... salahkan sana sini.... Hahaha

Kalau pada 4 Oktober 2022, ketika menjadi ketua pembangkang Tambun (Anwar) boleh marah menteri kewangan (Tengku Zafrul Abdul Aziz) sebab ringgit jatuh, sekarang Tambun adalah perdana menteri...patut marah juga menteri kewangan sekarang (Anwar). (Anwar) patut pecat menteri kewangan sekarang.

Benda nih ada dalam Hansard Parlimen... Hahaha....  Rekod percakapan dan perbahasan semua ada....  Apa lagi mau pusing...

Kena Setepek


27 February 2024

23 February 2024

Betapa Mengarutnya

Bhai/DeeDee semua...

Puak-puak kaki claim nih... payah.... Siap claim konon Kaler Luna yang ada di Malaysia nih bernasabkan kepada Rasulullah s.a.w lagi//// giler aaa...

Dulu puak-puak nih la yang claim kata Kaler Luna nih bernasab kepada Parameswara... Sultan Empayar Kerajaan Melayu Melaka... yang datang dari Majapahit..... Kan Paramesware nih asalnya Hindu.... takkan la kot Parameswara nih bernasabkan Rasulullah.... Huhuhu...

Giler aaa...



Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1