Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

03 June 2017

Sekor Lagi Lebai PPV

Bhai/DeeDee semua...

Lebai dan nafsu perut serta bawah perut memang tak dapat nak dinafikan... hahaha... Geng Lebai la yang selalu dok usung citer "payung emas" la... walhal dah masuk dalam Syurga aper nak hirau pun lagi kat emas...

Tapi pasai Lebai dan nafsu perut serta bawah perut memang tak boleh dipisahkan, jadi tu yang kuat menggatal tu... hahaha... jarang sangat jumpa Lebai yang berbini satu... banyak yang menggunakan alasan sunnah sebagai cover up...

Hahaha... tapi biler kantoi skandal... mola la geng Lebai akan guna macam-macam ayat Quran dan Hadith... samer macam kes Lebai Halim Din dan Lebai Tantawi...

Hahaha


YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1