Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

30 August 2019

Mari Kita Gelakkan Berjemaah

Bhai/DeeDee semua...

Mari kita semua gelakkan Anwar Ibrahim secara berjemaah...

Pasai apa??? Pasai Mahathir Mohamed kata ader ruang dan jawatan untuk Anwar Ibrahim dalam Kabinet Malaysia....

Hahaha....

Kekallah terus jadi PM8 Tepi.....

Hahahaha

11 August 2019

Betapa Celakanya

Bhai/DeeDee semua...

Sori sebab dah lama tak update... Ader perkara yang terkait dan kesibukan melampau...

Apa pun... pertama sekali nak ucapkan Selamat Menyambut Eidul Adha... berkorbanlah dengan ikhlas dan redho.

Keduanua.... ingatkan lepas BN dah terkalah pada PRU14 .... akan ada muhasabah... tapi rupanya makin bertambah celaka dan bangsat... Huhuhu...  tapi atas kebodohan dan kebangangan PH, kecelakaan dan kebangsatan makin bertambah-tambah tanpa kawalan..

Betapa celakanya lah...

Yang menjahanamkan Malaysia nih sejak dari dulu adalah ....

1. Orang Politik
2. Orang Agama

Dua-dua jenis orang ni lah yang hari-hari dok mencucuk sentimen dan membakar sentimem... tak habis-habis.... jahanam negara ni dek kerjabuat dua jenis orang nih.... Bagero betul lah... macam lahanat... semuanya pasai kepentingan diorang ni... kepentingan agenda diorang nih...

Adoilah...

Kesian kat Malaysia.... sampai bila tak boleh nak jadi negara maju.... jahanam...

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1