Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 June 2011

Mageran 2.0

Mageran (Majlis Gerakan Negara) pernah dilaksanakan selepas 13 Mei 1969 .... Dibawah Mageran.. ramai pimpinan pembangkang (prorakyat) ditangkap dan dihumban kedalam penjara... semuanya tiada dibicarakan... dan semuanya seperti diaturkan... dimana Kerajaan Barisan Nasional masa itu membubarkan Parlimen dan meletakkannya dibawah keadaan darurat.. yang mana BN berkuasa sepenuhnya...

Kini... menjelang perhimpunan Bersih 2.0 .... gua rasa semacam akan berlaku satu lagi Mageran... yang gua gelarkan Mageran 2.0 ...

Mageran 2.0 kali ini akan mengambilkira contoh teladan pada Ops Lalang 1987 dimana ramai anggota parti pembangkang ditangkap secara borong dan berbondong-bondong.... Cara ini nampaknya amat sesuai.... dan dengan adanyer Mageran 2.0 ... Najib Razak tak perlu mengumumkan pilihanraya baru... dan seterusnya akan mentadbir Malaysia semahunya atas kapasiti darurat...

Inilah cara terbaik yang Najib Razak sedang fikirkan... sesuatu yang tampak baik kepada Najib Razak.... cara untuk mengekalkan kuasa.... Nak dapat tandatangan dari Majlis Raja-Raja bukanlah susah mana.... kiter tengok dan lihat....

28 June 2011

Berkampung Di Bukit Jalil

Bhai..... info yang gua dapat... hehehe... bermula dari dua hari sudah... semakin ramai anggota PDRM telah digerakkan dari seluruh Malaysia .... semuanya kerana program Bersih 2.0 .... hehehe... dah lama tak tengok ramai anggota polis dari pelbagai pelusuk negara digerakkan ... berkumpul... hehehe.... Last sekali gua ingat benda nih berlaku... sekitar tahun 1998 dulu...

Ini ... pergerakan anggota Polis dari Sabah dan Sarawak pon dah ada yang mula sampai.... nampaknya ramai yang berkampung di Bukit Jalil nih....Hahaha..... ramai ooo... gua jangkakan sekitar 1000 orang anggota akan dimobilasikan.... Hahaha... ramai tue... saper yang dapat bisnes supply nasik bungkus nih.... tentu masyuk nih....

Roadblock khabarnya (maklumat dalaman yang gua dapat) akan bermula pada hari ini... dah banyak tempat gua diberitau ader roadblock.... bonet kereta mesti akan dibuka... kalu ader sesapa budak muda ramai-ramai naik kereta... mesti kena tahan... jadi jangan bodoh bawak baju kuning Bersih 2.0 .... hantar jer pakai khidmat kurier pada kengkawan di KL suruh simpankan....

Kalu ader Polis datang nak geledah rumah korang (untuk cari baju dan banner Bersih 2.0) .... korang mintak jer diorang tunjukkan waran geledah dulu.. Kalu depa takder bawak waran geledah yang Magistret tandatangan.... korang lanchowkan jer Polis tue... bangang aper nak masuk geledah takder waran.... Kalu depa berkeras gak nak masuk rumah korang... korang boleh caj depa menceroboh.... report jer kat mana-mana peguam.... mesti kena punya itu Polis... tak reti ikut SOP...

Lagi satu gua nak kasitau lu orang.... bloggers.... tolong jangan bawak notebook waktu nak pegi Bersih 2.0 .... tak payah bawak... bawak jer buku nota kecik... nanti tak pasai-pasai kena rampas atau pecah... tentang kamera... pandai-pandai la korang handel...

Oh yer... Bermula dari 1 Julai 2011 ... Ops Sekat dan Ops Tangkap akan bermula... jadi nampaknyer kiter semua kena pakai teknik cats and mouse... hehehe.... maybe gua pon akan kena tahan.... tapi takper.. nak buat camana... kiter tengok berapa ramai yang Polis boleh tahan....

Lagi satu... lupa... gua lupa nak kasitau.... Info dari dalam pejabat Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja gua dah dapat... draf pengisytiharan pengharaman Bersih 2.0 oleh telah siap khabarnya... maybe depa akan kuarkan dalam dua tiga hari nih... Khabarnya dah dapat signature... gua pon tarak tau camana boleh dapat sign tue... sebab .... sebab..... (tarak best la gua publish sini.. lu orang cari la sendirik sebabnya)

Jadi... sebagai persiapan lanjut... gua cadangkan kat Mat Sabu supaya gerakkan agenda perhimpunan Bersih 2.0 bukan sahaja di KL .... tapi disemua ibu negeri seluruh Malaysia... Kalo boleh buat di setiap daerah... Polis bukannyer ader cukup anggota... ramai dah dimobilasikan ke KL.... hahaha

So... kesimpulannya.... semua tangkapan yang telah, sedang dan akan dilakukan oleh Polis pastinya akan diklasifikasikan dibawah Seksyen 122 Kanun Keseksaan kerana didakwa berniat untuk memerangi Yang di-Pertuan Agong ... yang ini boleh membawa kepada hukuman mati mandatori... huh... hebat kali nih.. kalu dulu setakat guna Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) yang membawa kepada penahanan tanpa bicara... yang kali nih... boleh kena hukuman mati mandatori tue.... hebat....

27 June 2011

Siapa Komunis Sebenarnya?

Hahaha.... ini satu persoalan yang penting untuk diperbahaskan.... Siapa komunis sebenarnya... dan siapa yang sebenarnya komunis... hahahaha....

Biasanyer puak komunis sahaja yang buat macam nih...

1. Tak boleh kritis atas apa sahaja tindakan Kerajaan
2. Tahanan tanpa bicara (Akta ISA)
3. Memantau talian telefon dan internet
4. Menyekat maklumat daripada sampai kepada rakyat
5. Menyekat kebebasan berkarya
6. Menyekat bantuan kepada rakyat yang terlibat dengan parti pembangkang
7. Menyekat dengan menggunakan Akta Rahsia Rasmi
8. Menyekat dengan menggunakan Akta Polis
9. Menyekat dengan menggunakan Akta Multimedia
10. Menyekat dengan menggunakan Akta Hasutan
11. Menyekat hak rakyat untuk berhimpun dengan aman
....

Ini baru sikit bhai... gua tak sempat nak tulis semua..... tapi lu orang sumer boleh nampak benda nih... lainlah kalu lu orang takder otak (untuk berfikir) macam majoriti ahli UMNO, PEKIDA, PERKASA dan KIMMA.....

Hahaha...... lu kata gua komunis.... tapi lu sendirik yang lagi komunis... hahaha... cibai la....

21 June 2011

KOTOR 1.0

Perhatian:

PER: PERHIMPUNAN KOTOR 1.0 (9 JULAI 2011)

Untuk makluman semua .... Gabungan PEMUDA UMNO dan PERKASA akan bekerja sama dengan semua Ahli Parlimen dan ADUN Katak untuk menganjurkan satu perhimpunan pada 9hb Julai 2011 di Kuala Lumpur. Perhimpunan ini akan dikenali dengan nama KOTOR 1.0.

Gabungan ini selepas ini perlulah dipanggil sebagai "PERKOTAK"

Sehubungan dengan itu, semua ahli-ahli Pemuda UMNO dan PERKASA diharapkan agar dapat menyertai perhimpunan KOTOR 1.0 ini yang akan dikendalikan oleh Ezam Mohd Nor, Ibrahim Ali, Zulkifli Nordin, Wee Choo Keong dan ramai lagi Ahli Parlimen dan ADUN.

Sila hadir dengan memakai baju hitam, bersongkok setinggi sekurang-kurangnya 7 inci dan lilitan kain berwarna kelabu di lengan baju sebelah kiri.

Permit dari Polis telah pun diterima untuk perhimpunan KOTOR 1.0 selama 2 hari dan semua peserta KOTOR 1.0 akan dibekalkan dengan nasi bungkus, air teh o ais serta sehelai tuala Good Morning (tajaan Pasaraya Mydin dan KIMMA).

Bagi mana-mana peserta yang tiada kenderaan... khidmat bas catar akan disediakan serta penginapan 2 hari 1 malam akan diberikan di Brickfield. Khidmat pelacur "kari" juga disediakan bagi yang berminat. Sila bawa kondom anda sendiri.

Peserta yang menggunakan kenderaan sendiri akan dibayar kos minyak sebanyak RM2 bagi setiap kilometer. Urusan tuntutan perjalanan ini boleh dibuat dimana-mana pejabat UMNO atau PERKASA yang berhampiran. Kos tol adalah percuma jika anda telah mendapatkan sticker KOTOR 1.0 dari pejabat UMNO dan PERKASA yang berhampiran.

Bagi peserta yang ingin berkonvoi... unit outrider PDRM akan bersedia untuk membantu melancarkan perjalanan. Sila maklumkan pada mana-mana IPD yang berhampiran.


Sekian, Harap Maklum

Setiausaha Kehormat
KOTOR 1.0

b/p Tetuan Ibrahim Ali dan rakan-rakan.

19 June 2011

Menikus

Hahaha.... tak lama lagi ader chan la kiter semua rakyat Malaysia berpeluang untuk melihat sorang mangkuk yang akan menikus.... err... aper maknanyer menikus... hahahaha... menikus maksudnya adalah satu perbuatan melarikan diri (kecut perut) atau cabut lari yang dilakukan oleh seseorang aper biler semua orang sedang mencarinya....

Hahaha.... tak lama lagi memang kiter ader chan tengok sorang mangkuk nih lari... lari menyorokkan diri... hahaha.. tak dapat dikesan... tak dapat dicari... tak tau mana mangkuk nih pergi... hahaha.....

Biasa la... sepanjang tahun dier akan tunjuk hero... malah sana sini kater mangkuk nih hero... hahaha... tapi tak lama lagi ... ilang la hero dier... bukan setakat ilang hero... tapi ilang dari tempat dier biasa lepak.... maybe kena sorok dek antu kopek kot... hahaha...

Yang lawak tue.... dier ilang waktu ramai yang cari dier... waktu ramai yang nak jumpa dier... hahaha... mampuih... pengecut gak yer mangkuk nih... hahaha.. ingatkan hero... ramai ooo yang khabarnya akan carik dier ... satu Malaysia orang akan cari dier.... 1Malaysia bhai... 1Malaysia tue...

Tapi aper nak buat.... mangkuk nih terkenal ngan suka buat magic ilang time orang sumer cari dier... bukan sekali dah mangkuk nih buat... tapi dah banyak kali... maybe dier nih berguru ngan Daud Padang Tembaga kot.... hahaha.... Magic.. Magic...

Aper-aper pon.... marilah kiter gelakkan mangkuk nih biler masa dier menikus dan melarikan diri dari Malaysia tak lama lagi masa sumer orang cari dier... kiter semua gelakkan dier kuat-kuat yer... hahaha... kalu ader sesapa yang dapat jumpa dier tue... tolong tepok dahi dier skali.... hahaha... takpon bagi sedas duku kat kapla dier.... hahaha

16 June 2011

Lakonan Mesti Kena Mantap

Hahaha..... Bhai.... lu kalu mau buat lakonan.... lakonan mesti kena mantap la bhai... bukan boleh cap ayam jer... mesti semua kena bagoosh... dari skrip sampaikan kepada lakon layar... semua mesti kena mantop...

Sebab itu la.. kalu lakonan macam cap ayam... jangan mimpi la nak box office... kalu dalam skrip ader babak nangis.. kena la nangis kasi real skit.... kena ader bercucuran air mata... mana boleh pakai titis "EYE MO" jer.... hahahaha...

Kalu nak kasi kena "hack" @ godam..... kasi la buat betul-betul.... hahahaha... kalu setakat Distributed Denial Of Services (DDOS).... tak la susah mana.... memamng hari-hari banyak site yang kena DDOS.... hahaha... bukan susah pon.... guna command PING dalam UNIX pon boleh buat... yang penting server kena laju dan banyak.... dan line kena laju... Semua nih paling senang nak buat kalu kiter nih ISP... hahaha... line dah sah ler laju...

Kalu nak guna "Zombie Server @ Zombie Daemon" ... kena dah lama release tools dalam banyak komputer... hahaha.... tapi kalau guna banyak komputer pon.. kalu pipe internet zombie server tue cap ayam... DDOS tak berkesan jugak.... kalu kat Cybercafe yang ader 30 PC tue... line dier paling laju pon 2Mbps.... takkan nak run DDOS Zombie sebanyak 30 komputer... slow bhai... line jadi saturated....

Jadi... kalu guna kat ISP... dedicated line 1Mbps untuk 1 zombie server... dah kira okeh dah.... baru la boleh jadi....

Makanyer... kalu la betul attact DDOS tue datang dari luar negara.... hahaha... tentulah kiter punya semua circuit dan backboned OC12 yang ader beberapa tue mestilah saturated... dan akses rakyat Malaysia ke luar negara jugak mesti terjejas.... hahahaha... Ini takder terasa pon.... hahaha... makanyer sure DDOS nih originated dari dalam Malaysia... dari ISP.... hahaha... ala.. semua backboned adalah milik TM .... even yang AT&T, NTT dan BBN Planet serta pelbagai backboned provider lain pon kena tight-up ngan TM jugak...

That's why la gua saspek yang benda nih dibuat sendirik oleh pihak gerombolan... hahaha... ini idea dan agenda APCO nih... bukan susah pon... it's a media confusion jer... cara diorang untuk buat diversion...

14 June 2011

Katak PAS Akan Melompat

Bhai... mulut gua ramai yang kata cabul skit... tapi takper la... cabul atas benda yang benar... hahahaha... nak buat camana...

Ini gua dapat satu indikasi.... yang memberikan satu bayangan bahawa ader satu susuk tubuh besar dalam PAS yang akan menjadi katak... walaupun selama ini dier memang katak ... cuma pandai menukar dirinya sekejap jadi katak.. sekejap jadi berudu.. dan sekejap lagi jadi cicak tokek... hahahaha...

Gua rasa aaa.. dier akan melompat sekitar sebelum PRU13... itupon kalu ader ura-ura yang dier takkan dicalonkan lagie... kalu dier dicalonkan.. dier maybe stay sekejap sampai menang PRU13.. pastu dier akan melompat...

Kiter tunggu gerakannya... hahaha...

Bila Mufti Takutkan Manusia

Gua tak tau la aper nak jadi ngan Malaysia nih... makin hari makin jauh kesesatannya.... Ilmuan agama pon banyak yang macam haram jadah.... yang terang-terang riba.... ader plak Ustaz Internet yang bagi macam-macam hujah untuk menidakkannya dan seterusnya mengeluarkan fatwa keharusan urusan yang berkait dengan riba tue.... pelik bin ajaib...

Nih satu lagi.... bila mufti takutkan manusia .... biler mufti jadi pengecut.. biler mufti jadi takder telor... tunggu la nanti ... boleh la jadi bahan bakar api neraka... mufti yang masuk dulu... hahaha....

Nih kes ASN/ASB yang ramai tahu dan paham kenapa ianya diklasifikasikan sebagai haram, syubhah dan riba..... siap ader mufti yang keluarkan fatwa tue... tapi aper jadi... ader plak pegawai Majlis Agama Islam yang tak bagi fatwa tue disebarkan.. malah siap bagitau yang fatwa tue adalah untuk pemahaman dan milikan peribadi penanya soalan mengenai isu ASN/ASB tue jer... yang lagi lawak tue... Mufti tue diam... langsung tak bersuara... kecut telurnya.... malah tak berani langsung atas keputusan yang dier keluarkan.... ini macam punya mufti... gua maki hamun jer... pundek laaa...

Nak tau lebih lanjut... sila tengok dokumen yang gua senaraikan dibawah ini... dan juga sila tengok apa keratan akhbar citer bab ini...



Dan baca keratan Utusan Malaysia kat sini : ASN: Fatwa Jabatan Mufti Negeri Selangor tidak tepat, mengelirukan

04 June 2011

Pembersihan Dalaman PAS

Kumpulan UG (Kerajaan Perpaduan) kini nampaknya akan tamat dan bungkus.... Tahniah gua ucapkan kepada Mohd Sabu (Mat Sabu), Mahfuz, Salahuddin Ayob dan Husam Musa.....

Seperti dijangkakan... tindakan ini akan menyebabkan PAS dilihat lebih proaktif dan progressif... dan berdaya maju... InsyaAllah... PAS akan jadi seperti yang sepatutnya PAS jadi...

Sentimen ini akan diharapkan berterusan sehingga akhirnya dapat membuahkan hasil dengan menjatuhkan UMNO/BN dalam PRU13... Jom Bersih....

Apa yang kita perlu lakukan adalah untuk membersihkan segala kekotoran yang ada dalam PAS.... semoga PAS dilihat lebih bersih dan sememangnya bersih.... Ameen..

03 June 2011

Strategi Bangang

Sori la.. gua takder nak wala' ngan thiqah membabi buta ngan mana-mana pimpinan... Kalu pun ader pimpinan yang keluarkan kenyataan.. gua akan teliti terlebih dulu sama ada kenyataan tue bangang atau tidak...

Gua selalu nampak bahawa ader pimpinan yang tak pernah diuji dalam jawatan yang disandang... tapi biler bab cerita.. pergh.. macam dah bertahun dah diuji... hahaha... klayu betul..

Dalam mood pilihanraya dalam PAS.. gua nampak ramai sangat pimpinan kayu yang asik keluarkan statement ... masalahnyer statement nih kebanyakannyer jenis yang bangang... nak kata ianya strategi... ini strategi bangang namanya....

Ini macam strategi untuk bunuh diri... Depa ingat PAS boleh jalan sengsorang ker dalam pilihanraya... dan depa ingat PAS nih kuat sangat ker nak lawan sorang-sorang ngan UMNO/BN.... yang bercakap tue sebenarnya tak pernah nak buat kajian... ikut sedap jer... Wei... jangan la perasan bagoosh sangat la...

Jangan la jadi macam bodoh sombong..... Konon Pakatan Rakyat nih tak penting.... kerjasama dengan DAP dan PKR tak penting langsung... ini semua cakap dari orang yang gua berani jamin kalu dalam situasi perang dier la yang akan belot dulu... dier la yang akan cabut dulu... macam siot jer...

Hampeh la ... tak kisah la jenis ulama ker.... ustaz ker....... golongan akademik ker... kalu dah kayu.. tetap kayu.... ini jenis kaya yang tak boleh nak dibentuk.. ini jenis kayu yang sepatutnya dijadikan bahan bakor jer.... hahahaha.... Kiter bakor jer Husin .... kiter bakor...

Oh yer... ini "ramalan" gua bagi pemilihan PAS kali nih... hahaha... yang akan menang besar tentunyalah Geng UG.. sebab ramai sangat perwakilan yang jenis mangkuk dan mudah dibeli... hahaha.. lepas tue kayu tak pandai nak analisis senario dan strategi.... banyak jenis angguk-angguk jer... alasan depa... wala' dan thiqah....

So.... Geng UG mesti akan dapat pegang kuasa lagi kuat... yer la Chai Geng UG nih dah ramai yang dapat ... hehehe... dan yang best tue.. peminat kepada UG nih seperti biasa la... golongan sempit fikiran dan taksub tak tentu hala.... geng kepala ketat la... hahaha

02 June 2011

Ummi Hafilda Yang Mantop

Hahaha.... semalam gua menghabiskan masa malam gua dengan datang mendengar ceramah bongkar oleh Ummi Hafilda kat area Chukai Kemaman nih.... hahaha.. UMNO Cawangan Dusun Nyior yang buat program nih..... hehehe....

Tak sangka gua ramai gak yang datang... hahaha... ramai gak orang UMNO yer kat area Chukai nih... hahaha...

Ader 4 khemah besar disediakan siap dengan sistem siaraya yang disediakan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Terengganu ... hahaha... ader dua HD 3CCD Camera video yang disediakan.... hahaha.. sound sistem mantap....

Ucapan mola-mola tue datang dari Ketua Cawangan UMNO Dusun Nyior... hahaha... lawak la mangkuk nih.. kelam kabut dalam memberikan kata-kata aluan.. takder step.. main taram jer... tak tentu hujung pangkal... lagi lawak biler dier plak bukannyer berikan setakat kata-kata aluan... tapi terus nak jadi penceramah utama... emosi tak terkawal... siap tibai Bob Lokman tue... hahaha

Pastue depa panggil Awang Tera... yang ini seasoned politicion... bercakap dengan ader step.. bagoosh.. nasib dier baik... cuma... satu jer... dier nih gua rasa takder can nak jadi calon lagi pasai.... hahaha... orang Kemaman tau la.....

Biler Ummi Hafilda naik berceramah... pergh... comel dan mantap gak Ummi nih yer... berbaju biru dan bertudung UMNO warna sedondon gak... hahaha... gebu gak dier nih... Mesti TukarTiub pon boleh tergoda ngan personaliti Ummi nih... Masa tue gua dok asik berSMS dengan AdukaTaruna... buat live telecast via SMS... hahaha...

Ummi Hafilda nih gua tak sangka la hebat dalam bagi ceramah... bukan hebat aper... cakap dier non-stop... berhenti cuma masa minum air jer... lain-lain tue lancar macam dah hafal skrip jer... hahaha... mola-mola biasa jer .. orang makin ramai.... tetiba... biler Ummi mola bercerita pasai isu liwat dan zina... hahaha.. air dari langit mula menitik... gua dah saspek dah..... mesti ujan punya malam nih... hahaha

Lepas tue lagi kuan hujan... gua pindahkan bangku gua dari kawasan luar masuk kedalam khemah utama... gua dapat area yang cun.. tengah tengah... setitik ujan pon tak kena.. pasai apa.. pasai orang UMNO dok keliling gua cover gua dari kena air hujan tue... hahahaha... pastue datang kilat, petir dan guruh... mola-mola jauh-jauh jer... tapi lagi hebat Ummi Hafilda dok cerita pasai liwat dan zina.. lagi kuat dan dekat kilat, guruh dan petir.... huh.. cuak gua...

Tetiba jer Ummi Hafilda melafazkan ucapan Wallahi, Wabillahi, Wataallahi.... dier buat sumpah laknat tue.. dua kali bhai... yang pertama untuk sumpah bahawa surat yang dier bagi yang citerkan salah laku Anwar Ibrahim kat Mahathir tue adalah betul dan sohih... lepas tue dier bersumpah kali kedua bagi menafikan bahawa dier ader berzina ngan Baginda.... lu orang mesti tau saper Baginda nih... hahaha... bukan Razak Baginda aaaa.... hahaha

Masa tue kilat sabung menyabung... gua masa tue berdoa kat Allah Taala... kalu Allah nak hantarkan kilat dan petir serta bala malam tue kepada Ummi Hafilda... gua harap gua takder terkena sekali la... gua berdoa banyak kali bhai... cuak gak gua... sebab berada dalam majlis yang mempermainkan Allah Taala jer.... nasib baik takder aper.....mungkin sebab doa gua tu kot.... hahaha....

Hahaha... aper-aper pon lepas selesai sesi ceramah.. hujan, kilat, guruh dan petir terus berhenti serta mereta... hebat kuasa Allah Taala... hahaha...gua respek abiss... Allah Maha Besar... Allah Maha Mengetahui...

Ader orang UMNO ajak gua pi makan kat tempat yang disediakan... ader mee goreng.. bihun.. keropok lekor... keropok keping... air sirap... gua pon pi la makan... orang dah offer... hahaha... bantai jer la... hahaha... gua harap caterer tue dapat la payment dari geng-geng UMNO nih... sebab UMNO biasa la lambat buat payment dan kekadang tue hilang takder kasi payment... hahaha... Orang UMNO lain... semua berebut macam tak biasa dapat peluang makan macam nih... hahaha... lawak.. lawak...

Aper-aper pon... Ummi Hafilda memang mantop... mantop dari segi yang TukarTiub mesti tau punya... hahahahahaha

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1