Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

17 April 2022

70 kerusi ka 25 kerusi - Ahmad Maslan selar Abdul Hadi Awang

Bhai/DeeDee semua...

Sekali sekala Ahmad Maslan nih nampak cerdik gak. Hahaha.. Tengok macam mana dia tibai Abdul Hadi Awang.. Memang tergolek Abdul Hadi Awang nak menjawab... Nak berikan justifikasi... Hahaha

Baru orang kenal siapa Ahmad Maslan... Jangan pandang cikai kat Ahmad Maslan la wei.. Hahaha

#AhmadMaslan #AbdulHadiAwang #PerikatanNasional #PN #MuafakatNasional #MN #PRU15 #Politik #BarisanNasional #BN #CipanTapirTenuk #SocialCritics

2 comments:

  1. Idup lagi ingatkan dah goal!

    ReplyDelete
  2. Selagi jenama Tun Mahathir dibawa semasa PRU 15 gabungan pembangkang bertanding untuk kalah.

    Memang Rafizi makin basi sebab diam duam Rafizi bawa jenama Tun Mahathir.

    PRU-15 bakal menyaksikan samada Perikatan Nasional (PN) ataupun Pakatan Harapan (PH) bertanding hanya untuk kalah selagi nama Tun Mahathir dijaja. Kalah bermaksud gagal menududuki Putrajaya.

    Putrajaya adalah tempat bagi parti yang menang. Mengapa dikatakan dua parti itu bertanding untuk kalah? kerana hanya satu jawapan, gagal berkerja berpasukkan untuk melawan musuh yang sama. Gagal berpasukan sebab jenama Tun Mahathir yang bukan saja lusui lapuk malah sekarang terkini ada branding baru iaitu 'kertel mafia'

    Terbukti dengan jelas melalui PRN Melaka dan Johor, dua parti itu bertanding untuk kalah.

    Para pemimpin dua parti itu, bukanpun tidak tahu, bahawa Umno/BN boleh dikalahkan dengan syarat Tun Mahathir dengan brand baru 'kartel mafia' dibuang dalam longkang

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1