Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

31 October 2021

Makin Meriah ...

Bhai/DeeDee semua....

Nampaknya makin meriah Pilihan Raya Negeri Melaka nampaknya... Hahaha... MIC yang takder kekuatan pun nak merasa bertanding gak... Hahaha.... Lawak siot...

Deyy orang Melayu UMNO ooi.... Korang nak bagi chan ka kat MIC jadi YB ka??

Awat... orang Melayu tak ada ka yang nak diangkat jadi calon untuk DUN Gadek??? Takkan nak bagi kerusi DUN tue kat MIC.... MIC ader berapa kerat ja ahli.... Awat la bodoh sangat orang Melayu UMNO nih...

Ader kawasan majoriti Melayu .... nak bagi kat MIC jadi Calon...

Hahaha.... Tapi yer la.... UMNO kan bodo.... Hahahaha ... dah lama Melayu UMNO bodoh... ader kerusi UMNO yang banyak... amik Cina Gerakan jadi Ketua Menteri Pulau Pinang bertahun lamanya.... last-last apa yang tinggal untuk Melayu di Pulau Pinang...

Kawasan Melayu bagi kat calon MCA dan MIC.... bodoh punya Melayu UMNO...  hahahaha



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1