Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

30 October 2021

Adoilah... Bawak Slow Pun Kena Saman AES?

Bhai/DeeDee semua...

Di Malaysia nih pelik.... kalu bawak motor tue... rasa macam jadi penjenayah... mesti kalu roadblock motor la kena tahan dan siasat macam-macam... walhal... gengster paling ramai pakai kereta mewah... huhuhuhu...

Nih satu lagi hal.... bawak slow kat jalanraya pun salah..... speed maksima kawasan tue adalah 110 km/j ..... tapi bila ko bawak 102 km/j .... ko kena saman.... Hahaha....

Naya siot .... Hahaha... Giler aaa Malaysia nih... Ingat jalan tue sama macam kat German ka... Autobahn??? Hahaha



2 comments:

  1. Nampak mcm dia pandu pd kelajuan 102 km/j tapi duduk di lane sebelah kanan. Jadi dia halang kenderaan lain utk potong. Sebab tu kena saman kot

    ReplyDelete
  2. Silap taip kut,120 KM tapi dia taip 102, untungLah tentu tak payah bayar, Majistret kalau tak gelak tentu dia senyum bila lihat surat saman ni

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1