Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

08 June 2022

PRU15 Wajar Dipercepatkan Untuk Kestabilan Negara

Bhai/DeeDee semua...

Satu part yang gua tak bersetuju bilamana ader pihak yang mengatakan bahawa Kerajaan yang memerintah perlu menyelesaikan dulu segala masalah rakyat sebelum tergesa-gesa nak buat PRU15.

Walhal PRU15 ini penting dan perlu dipercepatkan demi untuk kestabilan negara.

3 comments:

  1. mana ada stabil selagi puak tak amanah yang dapat kuaso

    ReplyDelete
  2. Buat PRU pakai duit beb...mana nak cekau duit, ekonomi pun tak menentu. Nak stabil politik malaysia ni senang je...pasung ahli politik yang ada kes mahkamah !!!

    ReplyDelete
  3. Tunggu komen Atok..... Dia dah begitu nyanyuk sehingga apa yg dia cakap, the opposite is true. Jadi, tunggu saja apa komen dia tentang kestabilan politik negara.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1