Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

04 August 2022

Dipindahkan Kerja Angkara Salahlaku Disiplin Bukanlah Satu Penyelesaian.

Bhai/DeeDee semua...

Gua tetap beranggapan bahawa cara ini (pindahkan tempat bertugas) adalah satu cara dan pendekatan yang kuno. Zaman sekarang ini bukanlah cara terbaik. Ini bukanlah satu cara penyelesaian.

Kerajaan kena fikirkan cara lain.

Buang Daerah : Bukan Cara Terbaik Masakini

#buangdaerah #rasuah #pindahkerja #pdrm #salahlaku #gantungkerja #CipanTapirTenuk #SocialCritics

Sudilah subscribe Channel YouTube ini untuk lebih maklumat.

2 comments:

  1. Ada baca sinar harian semalam bhai? Kadar kemerosotan kelahiran adalah serius ulasan dari pakar2 ekonomi akbat dari pandemik dan kos sara hidup yg meningkat. Masa bila pakar ekonomi pakar dlm bab ini. Lawak gila. Benda dah jangka bhai gua cakap lu tak caya. Pii lah cucuk lagi vaksin sebanyak mungkin.

    ReplyDelete
  2. 19 anggota polis meninggal sejak april 2022 di selangor saja. Apa citer bhai masih sokong amik tindakan ke atas kakitangan gomen yg tak mau booster.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1