Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 August 2023

Betul Ka Sudah Buat Nota Merah?

Bhai/DeeDee semua...

Hehehe.... Bab ini dah lama gua bagitau... Nota Merah Interpol memang datanya berstatus "public" .. Ianya dibuat macam itu supaya mudah sesiapa jer untuk kesan dan maklumkan... Takder hidden-hidden atau sorok-sorok semua data Nota Merah (Red Notice) tue...

Hahaha...

Muka Jho Low pon sampai ke hari nih takder dalam database Nota Merah... 

=================
DAFTAR PERCUMA: Income bulanan Affiliate minima RM5 secara pasif : https://bit.ly/3UoWYX1
Buat konten video YouTube anda dengan mudah dalam masa 5 minit : https://bit.ly/3KEuTHL
Bisnes Online Guna Whatsapp? Mudahkan proses dengan : https://bit.ly/3Kp3RTD
Dapatkan Bitcoin Percuma Setiap Saat Anda Melayari Internet Browser : https://bit.ly/44xF74S
Dapatkan MoneroCoin FREE sekarang : https://bit.ly/3MaSQaJ 


Betui Ka?


Korang Boleh Semak Disini


3 comments:

  1. biar la polis buat keje admin..ko menyalak ko dpt ape..da kutip g balai br tau..sembang la dlm lokap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bang,kena paham admin ni dia dr AGENSI..Agensi yg mana kita pn x tau..hihihihi五..Semua bidang dia tau dan sampai kan dlm Interpol pn dia ade connection..semua kajian n kejian dia tepat mcm ramalan PRU ngan PRN ari tu..kan PH+BN tewas semua negri五不不不..semua dia tau..bidang ekonomi,IT,penyiasatan,undang2,perguruan,ketenteraan,agama dan lain²..PN perlu org mcm ni utk jd pemimpin dorg..HEBATTTTT woooo..五五不不

      Delete
    2. Pok tai hang baca tajok jer kan, kan, kan?

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1