Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 February 2015

Ibrahim Ali Menawarkan Diri Bertanding PRK DUN Chempaka?

Kah Kah Kah.

Saya dapat banyak maklumbalas mengenai isu ini. Ramai yang mahukan Inche Ibrahim Ali bertanding di PRK DUN Chempaka. Ini kerana Inche Ibrahim Ali memang sesuai bertanding disana ekoran dari sikap prihatinnya beliau berkenaan kerusi tersebut. Adalah diharapkan supaya UMNO dapat mencalonkan Inche Ibrahim Ali pada PRK DUN Chempaka yang akan berlangsung tidak lama lagi.

Kah Kah Kah.

Jika UMNO tidak mahu bertanding pada PRK DUN Chempaka atas alasan menhormati Almarhum Nik Abdul Aziz Nik Mat, maka bolehlah Inche Ibrahim Ali bertanding di situ atas tiket calon bebas. Inche Ibrahim Ali memang cukup terkenal di Kelantan. Maka sudah pasti beliau akan menang besar. Menang dengan majoriti lebih besar.

Kah Kah Kah.

Soalannya sekarang ini dengan desakan yang kuat dari warga maya dan pengundi di DUN Chempaka, adakah Inche Ibrahim Ali lebih berani dari UMNO seperti yang diperakui olehnya sendiri bertanding di PRK DUN Chempaka? Itu kita semua kena tanya Inche Ibrahim Ali sendiri. Harapan saya agar para wartawan yang berpeluang melakukan temuramah dengan Inche Ibrahim Ali supaya dapat bertanyakan soalan ini kepada beliau.

Pok Dee
Tanjung Jara, Dungun
Terengganu

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1