Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

10 November 2021

Itulah PAS Pimpinan Abdul Hadi Awang

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... itulah PAS pimpinan Abdul Hadi Awang....  Buta lagi membutakan..... Hahahhaa



4 comments:

  1. C++, dulu dilarang orang islam mengundi calon bukan islam, sekarang dah dibolehkan ke?

    ReplyDelete
  2. Bila walaun pas akan guna otak anugerah Allah dan fikir sendiri? Lobai2 pemimpin hangpa tu bukan elok sgt akhlak. Terkini, 2 orang didapati bersalah memfitnah oleh mahkamah. Gangsta MB kedah kena bayar kpd mahfuz rm50000 kerana memfitnah beliau. Sorang lagi lobai Roslan sms cepat2 memgaku salah settle kes di luar mahkamah krn tak sanggup keluar fulus bayar denda krn memfitnah mat sabu. Kaki fitnah rupanya cif2 lobai ni....

    ReplyDelete
  3. Dari blog Jessy Gaygay blog barua Tun Mahathir... Dah pandai jadi batu api di PRN Melako..

    awal lawan Tun smpi lapor kat pulis bersama Lokman Adam kes 1MDB pasal Zety tak ambil tindakan duit masuk billion2 dlm akaun sedangkan Bank Negara sedia maklum tindakan salah di sisi undang undang tak istihar wang billion... tapi u turn bila Tun jadi PM ke 2 lawan balik Najib dlm kes 1MDB...

    Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi memperlekeh logo Perikatan Nasional sambil mendakwa, warna biru pada logo tersebut dicetak rompak dan harus ditolak pengundi pada Pilihan Raya Negeri Melaka.
    Menurutnya, pengundi Melaka tidak harus terpedaya dengan parti politik yang turut menggunakan lambang biru seakan BN kerana natijahnya pasti mendukacitakan.
    Terdahulu, TTF meramalkan bahawa UMNO hanya akan menang tidak lebih dari tujuh kerusi, manakala Perikatan Nasional (PAS dan PPBM) dijangka akan kalah semua kerusi yang ditandingi.

    Jessy Gaygay dah pandai membatu api kan PN dan BN. Pada Jessy Gaygay kau bela Parti PejWang Tun Mahathir tu... dlm PRN Melako PejWang tak tanding satu pun jangan nak heingg sana heenggg sini... Bela boboi tu baik baik...

    Melingkup boboi maka melingkup lah Pejuang dan otomatik melingkup Tun Mahathir... PejWang tak bertanding sila berambosss dari PRN Melako..

    Yea misi balas dendam pada Boboi dan Tun... PejWang sila beramboss dari PRN Melako... Don't mess with Melako

    puiii...!!!

    #lingkupkanboboisampaijadi

    ReplyDelete
  4. Syukurrr alhamdulillah "Rapatkan hubungan dengan Indonesia Sedara Serumpun... lupakan terus Singapura Celaka lah Singapura celaka lah barua barua Lee Kwan Yew di sini...!!!

    Malaysia, Indonesia setuju laksana koridor perjalanan secara berperingkat – PM

    November 10, 2021 Ismail Sabri Yaakob, Malaysia-Indonesia, Presiden Jokowi
    Sebarkan..!!


    Malaysia dan Indonesia bersetuju untuk melaksanakan koridor perjalanan antara kedua-dua negara melalui aturan Travel Corridor Arrangement atau Vaccinated Travel Lane, memandangkan kedua-dua negara semakin pulih daripada pandemik COVID-19.

    Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, menteri-menteri berkaitan akan memperhalusi inisiatif itu supaya sempadan kedua-dua negara dapat dibuka membabitkan laluan Kuala Lumpur-Jakarta-Kuala Lumpur dan Kuala Lumpur-Bali-Kuala Lumpur.

    Lupakan Singapura pedulikan Singapura..

    "When you make friend with Singapore then you no need enemy"

    #lingkupSingapuralingkupbaruaLeeKwanYew

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1