Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

20 November 2021

Zikir Berat?

Bhai/DeeDee semua...

Makin bercambah ostad-ostad yang ajar benda karut marut kepada masyarakat... Semenjak kemasukan puak Yahanana Yabanana dari Indonesia... makin banyak benda karut marut yang keluar...

Malah ramai pulak yang taksub mengikutnya... itu yang sampai Chapal pun dijadikan logo keramat... siap dipasang di kopiah dan jubah...

Gila masyarakat nih dah semakin berat... ditambah lagi dengan amalan-amalan gila yang tidak bersandarkan kepada Nabi Muhammad Rasulullah s.a.w ... macam-macam tokok tambah.... dan ntah mana hadith yang dikutip dan disandarkan... semuanya dikatakan Hadith Sahih .... walhal sanad pun tak jelas.... perawi pun mungkar....

Huhuhu.... adoilah...



1 comment:

  1. Yg merisaukan apabila sampai ketahap org islam naik muak dan benci dgn kluster berserban dan berkopiah. Malang sekali apabila masyarakat mengambil pandangan secara pukal walhal ramai pengamal ilmu ugama benar benar berusaha kearah kebaikan. Sangat sedih krn kumpulan yg baik menjadi mangsa persepsi.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1