Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

20 November 2021

Request Sia

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... nak buat camana nih... Request Sia



3 comments:

  1. Musuh utama Negara Malaysia adalah Singapura... Singapura pusat fitnah Nusantara terutama media Singapura. Adu domba barua barua belaan rakyat Malaysia di sini untk kepentingan Singapura. Kita untuk hantar signal kita bermusuh dengan Singapura dengan melingkupkan semua sekali barua barua DAP@LeeKwanYew di sini.

    Serangan barua barua Singapura gunakan rakyat Malaysia melalui DAP@LeeKwanYew adalah fitnah jijik seperti PejWang PKR dan PAN. Adu domba mereka dan acah acah power Melayu Islamik mengaburi kaum Melayu di sini.

    Masa untuk berganding bahu dan eratkan hubungan Malaysia - Indonesia perlu diterjemahkan dan dilaksanakan.

    Tinggalkan Singapura, lupakan Singapura apa lah hebat sangat Singapura sebesar Pulau Lombok atau Langkawi itu....

    Fitnah jijik adu domba Singapura terhadap Malaysia dan Indonesia maka Singapura mengaut keuntungan. Tanpa fitnah jijik adu domba proksi Singapura di Malaysia dan Indonesia maka Singapura is 'nothing'.

    Hapuskan barua DAP@LeeKwanYew maka melingkuplah Singapura.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musuh utama malaysia ialah pemimpin2 politik korup melayu islam yg mencuri khazanah negara dan lobai2 yg memilih berdiam diri dan tidak mengutuk perbuatan mrk semata2 krn hendak bekerjasama politik dgn mrk

      Delete
  2. Sepatutnya pesalah rasuah berat (berjuta2 /berbilion) dipotong tangan aje. Bukan dilayan bwrmacam2 request. Dah tak kena hukuman tembak mcm di China pun kira dah bersyukur!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1